Boka "Sterk og fri"

Sikre deg et eksemplar av Sterk & Fri, boken for travle damer og flinke piker!

Om du er sliten og lei av hverdagsstresset - eller om du digger den fulle kalenderen og alle huskelappene - er dette boken for deg. 

Hanne er yogastudenten som gikk på en smell midt i yogautdanningen. I STERK & FRI deler hun verktøyene hun selv brukte for å komme seg på beina igjen og stå stødig i en travel hverdag med tre barn og full jobb. 

STERK & FRI er en lettlest bok med øvelser og gode råd rettet mot deg som har hendene fulle med jobb, barn, hus og egne interesser. Om du tenker at «livet er hektisk, men jeg elsker det», eller om du lengter til helger og ferier og til du får mer tid, så kan Hannes 10 steg være veien å gå for deg. 

Gjennom en blanding av Hannes personlige historie, egne erfaringer og fakta knyttet opp mot forskning får du bli kjent med hennes 10 steg på veien mot ro og balanse i livet.

"Denne boka traff meg midt i hjertet på både godt og vondt. Bok full av supre tips som kan hjelpe for å få en bedre hverdag. Anbefales virkelig."

- Gunn Merete Ruud (51)

"Denne boka er så fin! Hanne skriver så bra, boka er lett å lese og inneholder mange fine tips og gode øvelser. Anbefales!"

- Benedicte Rød (38)

«Hanne deler sin historie så varmt, klokt, ærlig, åpent og sårbart. Det er sterkt å lese, og jeg tror mange kjenner seg igjen i mye. Det gjorde hvertfall jeg!

Den personlige historien går hånd i hånd med kunnskap om sinn, tankemønstre, søvn og kropp, dype refleksjoner, samt verktøyene som virker. Boken har for meg vært både lærerik og inspirerende, rent personlig og i min egen jobb som yogalærer.

Anbefaler boka til alle! Men spesielt til de haster seg gjennom livet, «flinke piker» og til de som tror de må klare alt😉»

- Helene Borge Wærsted

"Boka er utrolig god, og jeg takker deg av hele mitt hjerte for at du er så åpen og dønn ærlig.

Jeg opplever at du skriver fra hjertet, men din faglige tyngde rammer erfaringene inn og gjør det hele forståelig sett fra et teoretisk perspektiv.

Jeg kjenner meg så altfor godt igjen dessverre, det høye tempoet og stressreaksjonene til kroppen.

Boka kom flyvende inn på et meget treffende tidspunkt, da jeg for tiden er 60% sykemeldt, nettopp pga negativt stress over tid. Takk Hanne!, bare det å lese om din reise hjelper!"

"En fin og lettlest bok der Hanne deler erfaringer fra sitt liv som utbrent med full kalender til å finne balanse. Boken har nydelige tips, og viser flere yogasekvenser som du kan praktisere hjemme i din egen stue."

- Maria Carlsson