Fysiske kurs

Jeg holder kurs i Klassisk Hatha Yoga og MediYoga.
Les om HathaYoga her
Les om MediYoga her
Når du tar et kurs via Hannes Livsstil, får du tilgang til en lukket Facebook-gruppe gjennom hele kursperioden. I denne gruppa blir det lagt ut tekst, bilder og små filmsnutter ukentlig for å motivere deg til å rulle ut yogamatta også utenom kurskveldene.

Kurs høsten 2022:

 

MediYoga

MediYoga

Sted: Klokkergården Bygdetun, Svarstad

Oppstart mandag 05.09 (8 ukers kurs).

Kl: 17.30-19.00

 Pris: 1800,-

Klassisk Hatha-Yoga

Klassisk HathaYoga

Sted: Klokkergården Bygdetun, Svarstad

Oppstart mandag 05.09 (8 ukers kurs).

Kl: 19.15-21.00

Pris: 1800,-

Om du vil prøve ut yoga før du eventuelt melder deg på et kurs, er det prøvetimer 22. august på Klokkergården Bygdetun. 200,- pr time eller 350,- for begge timene.

Du kan også ta kontakt hvis du vil vite mer om yoga:)

For påmelding til kurs:

Send e-post navn, adresse og telefonnummer, samt hvilket kurs du ønsker å være med på.
Du vil da få tilsendt en faktura, og når den er betalt har du sikret deg din plass.
Når du er påmeldt får du tilgang til en lukket Facebook gruppe der du finner motivasjon og faglig påfyll gjennom hele kursperioden.
Påmeldingen er bindende.
Lurer du på noe? Ta kontakt med meg på 97070096, [email protected] eller messenger.

 

Bedriftsyoga

Jeg holder gjerne yogakurs for deg og dine ansatte. Ta kontakt for mer informasjon.

 

 

Yoga-eventer

 

En til to ganger i måneden arrangerer Hannes Livsstil ulike yoga-event på Kick Treningssenter i Hvittingfoss. Eventet varer i 90-120 min. og har ulike tema som yoga ved stress, pust, meditasjon med mer.

For påmelding: Vipps kr 250,- til Hannes Livsstil, nr 66 53 96. Merk vippsen med dato for eventet.

 

Datoer for eventer høsten 2022:

 

Lørdag 24.09 kl 11.00-13.00

Tema: Stress. MediYoga, pust og meditasjon.

 

Fredag 07.10 kl 12.30-14.30

Tema: Hvile. Rolig yoga, pust og YogaNidra (dybdeavspenning).

 

Lørdag 22.10 kl 11.00-13.00

Tema: Stress. MediYoga, pust og meditasjon.

 

Fredag 04.11 kl 12.30-14.30

Tema: Hvile. Rolig yoga, pust og YogaNidra (dybdeavspenning).

 

Lørdag 19.11. kl 11.00-13.00

Tema: Pust og meditasjon.

Om kursholder:

Hanne Smukkestad har holdt flere kursgrupper i MediYoga og klassisk hatha yoga, samt yogatimer på treningssenter i flere år.

Hanne praktiserer selv yoga daglig, og ga ut boken Sterk & Fri mai 21 med tema stress og yoga, pust og meditasjon som verktøy.

Klassisk Hatha Yoga

Klassisk Hatha yoga er en  gammel, holistisk yogatradisjon som læres bort på samme måte i dag som den ble undervist fra guru til elev for tusener av år siden.

Mange yogaformer som tilbys i dag, er vannet ut og modernisert for å tilpasses oss i Vesten. I Klassisk Hatha Yoga får du ALT! 

Fysiske yogastillinger, pusteøvelser, mantraer, dybdeavspenning og full pakke i en logisk og velutprøvd rekkefølge. 

Klassisk Hatha Yoga er basert på chakrasystemet, og balanserer de syv hovedenergisentrene- og dermed også vårt endokrine system. Det er stort fokus på rygghelse, hormonbalanse og stressreduksjon. Og alt dette trenger vi!

Klassisk Hatha Yoga er for deg som vil prøve ren, autentisk yoga, "old school", slik den ble lært ut for tusener av år siden!

Det kan være en fordel at du har praktisert noe yoga tidligere, men alle stillinger kan tilpasses deg og akkurat der du er i din yogapraksis. 

MediYoga 

 MediYoga er en rolig terapeutisk yoga med røtter fra Kundaliniyoga. Dette er en rolig time for alle. Vi jobber med den gode, dype pusten og gjør enkle yogastillinger som virker dypt i kroppen- selv lenge etter at vi ruller sammen yogamatta.  

MediYoga er en relativ ny yogaform med forskning fra helsevesenet. Den første studien ble gjennomført i 1998 på pasienter med kroniske ryggsmerter. Siden den gang har det blitt gjort ulike studier av MediYoga ved ulike sykdommer ved det Karolinske Instituttet i Stockholm. Vi trenger ikke gå lenger enn til  nabolandet vårt, Sverige, for å finne  MediYoga som behandling av pasienter i tillegg til tradisjonell medisin ved flere sykehus.

Er du sliten, har en stresset hverdag eller mye tankekjør kan MediYoga være den rette yogaen for deg. Hver time bygges opp med rolige yogastillinger, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Du lærer enkle verktøy mot stress som du kan ta med deg ut i din hverdag.