Fysiske kurs

Jeg holder kurs i Klassisk Hatha Yoga og MediYoga.
Les om HathaYoga her
Les om MediYoga her
Når du tar et kurs via Hannes Livsstil, får du tilgang til en lukket Facebook-gruppe gjennom hele kursperioden. I denne gruppa blir det lagt ut tekst, bilder og små filmsnutter ukentlig for å motivere deg til å rulle ut yogamatta også utenom kurskveldene.

Stress ned med MediYoga i det nye året.

8 ukerskurs starter opp 11.01.24

MediYoga

MediYoga

Sted: Svarstad gymsal

Tid: Kl 18.00-19.30

Datoer: 8 uker kurs med oppstart torsdag 11.01.24.

Pris: 2200,-

P√•melding: [email protected]¬†med fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer

 

Velkommen!!

Klassisk Hatha-Yoga

Klassisk HathaYoga

 

For påmelding til kurs:

Send e-post navn, adresse og telefonnummer, samt hvilket kurs du ønsker å være med på.
Du vil da få tilsendt en faktura, og når den er betalt har du sikret deg din plass.
Når du er påmeldt får du tilgang til en lukket Facebook gruppe der du finner motivasjon og faglig påfyll gjennom hele kursperioden.
Påmeldingen er bindende.
Lurer du på noe? Ta kontakt med meg på e-post:  [email protected]

 

Bedriftsyoga

Jeg holder gjerne yogakurs for deg og dine ansatte. Ta kontakt for mer informasjon.

 

 

Yoga-eventer

 

Hannes Livsstil holder yogaeventer med ulike temaer i lokalene til Kick Treningssenter i Hvittingfoss.

Det er ikke satt opp noen yogaeventer i vinter grunnet utdanning. 

Datoer og temaer vil bli delt her når det settes opp igjen.

Pris: 450,- pr event, eller reduksjon i pris ved påmelding av flere eventer.

 Bindende påmelding. 

OBS! Begrenset antall plasser.

Tidligere har Hannes Livsstil arrangert f√łlgende yoga-eventer:¬†

Yoga for stress. Vi senker skuldrene og finner dyp ro med et MediYoga program for stress og utbrenthet, samt meditasjon. Du l√¶rer deg √• puste riktig, og f√•r med deg gode verkt√ły for √• h√•ndtere hverdagsstress.

Yoga for hjertet og takknemlighet. Vi √•pner hjertet for glede og ubetinget kj√¶rlighet med nydelig MediYoga og takknemlighetsmeditasjon. Du f√•r med deg gode verkt√ły for √• ha det bra i hverdagen, og √• kunne gi til b√•de deg selv og andre uten √• miste deg selv.

Yoga for energi. Vi bruker fysiske yogastillinger og pust for √• sette i gang kroppens egne energisystem. Du f√•r med deg verkt√ły du kan bruke i hverdagen for √• ha energi og overskudd til hverdagen.

 

For påmelding: Vipps kr 450,- til Hannes Livsstil, nr 66 53 96. Merk vippsen med dato for eventet. Send meg også e-post med navnet ditt, slik at jeg vet at du kommer.

[email protected]

Bindende påmelding.

 

Dette sier kursdeltakere

"Hanne er behagelig, flink og kunnskapsrik instruktør som deler raust av sin kunnskap til oss på kurset. Man føler seg trygg og godt ivaretatt i timene. Anbefales".

Svanhildur Kristjansdottir

"Kunnskapsrik og behagelig yogalærer som ser hver enkelt. Yogatimer der kroppen får god balanse mellom utforsking og ro. Lærer pust og nærvær. Fantastisk deilig trening".

Charlotte Evjen

"Dyktig og behagelig yogainstruktør. Hanne ser hver og en, gir gode råd og positive tilbakemeldinger. Godt for kropp og sjel". 

Lise Gro Stavrum

Om kursholder:

Hanne Smukkestad har holdt flere kursgrupper i MediYoga og klassisk hatha yoga, samt yogatimer på treningssenter i flere år.

Hanne praktiserer selv yoga daglig, og ga ut boken Sterk & Fri mai 21 med tema stress og yoga, pust og meditasjon som verktøy.

Klassisk Hatha Yoga

Klassisk Hatha yoga er en  gammel, holistisk yogatradisjon som læres bort på samme måte i dag som den ble undervist fra guru til elev for tusener av år siden.

Mange yogaformer som tilbys i dag, er vannet ut og modernisert for å tilpasses oss i Vesten. I Klassisk Hatha Yoga får du ALT! 

Fysiske yogastillinger, pusteøvelser, mantraer, dybdeavspenning og full pakke i en logisk og velutprøvd rekkefølge. 

Klassisk Hatha Yoga er basert på chakrasystemet, og balanserer de syv hovedenergisentrene- og dermed også vårt endokrine system. Det er stort fokus på rygghelse, hormonbalanse og stressreduksjon. Og alt dette trenger vi!

Klassisk Hatha Yoga er for deg som vil prøve ren, autentisk yoga, "old school", slik den ble lært ut for tusener av år siden!

Det kan være en fordel at du har praktisert noe yoga tidligere, men alle stillinger kan tilpasses deg og akkurat der du er i din yogapraksis. 

MediYoga 

 MediYoga er en rolig terapeutisk yoga med røtter fra Kundaliniyoga. Dette er en rolig time for alle. Vi jobber med den gode, dype pusten og gjør enkle yogastillinger som virker dypt i kroppen- selv lenge etter at vi ruller sammen yogamatta.  

MediYoga er en relativ ny yogaform med forskning fra helsevesenet. Den første studien ble gjennomført i 1998 på pasienter med kroniske ryggsmerter. Siden den gang har det blitt gjort ulike studier av MediYoga ved ulike sykdommer ved det Karolinske Instituttet i Stockholm. Vi trenger ikke gå lenger enn til  nabolandet vårt, Sverige, for å finne  MediYoga som behandling av pasienter i tillegg til tradisjonell medisin ved flere sykehus.

Er du sliten, har en stresset hverdag eller mye tankekjør kan MediYoga være den rette yogaen for deg. Hver time bygges opp med rolige yogastillinger, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Du lærer enkle verktøy mot stress som du kan ta med deg ut i din hverdag.