Sterk & Fri

Sikre deg et eksemplar av Sterk & Fri, boken for travle damer og flinke piker. 

Om du er sliten og lei av hverdagsstresset - eller om du digger den fulle kalenderen og alle huskelappene - er dette boken for deg. 

Hanne er yogastudenten som gikk på en smell midt i yogautdanningen. I STERK & FRI deler hun verktøyene hun selv brukte for å komme seg på beina igjen og stå stødig i en travel hverdag med tre barn og full jobb. 

STERK & FRI er en lettlest bok med øvelser og gode råd rettet mot deg som har hendene fulle med jobb, barn, hus og egne interesser. Om du tenker at «livet er hektisk, men jeg elsker det», eller om du lengter til helger og ferier og til du får mer tid, så kan Hannes 10 steg være veien å gå for deg. 

Gjennom en blanding av Hannes personlige historie, egne erfaringer og fakta knyttet opp mot forskning får du bli kjent med hennes 10 steg på veien mot ro og balanse i livet. 

For å bestille: Legg produktet i handlekurven og fyll ut kontaktinformasjon. Kryss av for ønsket leveringsmetode. Jeg leverer fritt i Svarstad- og Hvittingfoss området. Bøker kan også hentes hjemme hos meg.

Du vil nå motta en mail med Vipps-informasjon. Dersom mailen ikke dukker opp, sjekk søppelpost. Enkelte opplever at mail med betalingsinformasjon uteblir. Ta kontakt med meg hvis du ikke har fått mail etter noen minutter. Ønsker du faktura eller kontonummer er dette selvsagt mulig.

Når du har betalt, er ordren registrert, og du får boka levert eller tilkjørt innen kort tid.

kr 369,00