Om meg
 

Foto: Emilie Tallakstad
Foto: Emilie Tallakstad

Jeg heter Hanne og er lidenskapelig opptatt av yoga, helse og trening. Jeg har jobbet i treningssenterbransjen, både hel- og deltid, i snart 18 år, og har flere kurs og sertifiseringer fra Norges Idrettshøyskole og ELIXIA Education.

Yoga ble viktig for meg for å finne en motvekt til alt det fysiske, og da jeg møtte den besømte veggen i 2016, var yoga et viktig verktøy for å komme meg tilbake til hverdagen. Dette har jeg delt i boken min Sterk & Fri som jeg gav ut i mai-21. 

Jeg måtte som mange andre lete meg litt fram i yoga-jungelen, og jeg var innom mange ulike yoga-stiler før jeg landet på "mine". Jeg tok først utdanning innen MediYoga (instruktørutdanning og coach i MediYoga ved stress og utbrenthet). Senere har jeg tatt yogalærerutdanning (200 TTC) i klassisk hatha yoga ved Tønsberg yoga, samt noen moduler i Holistisk yoga. Jeg elsker å praktisere, og har en daglig sadhana. Her veksler jeg mellom mine yoga-stiler, ut fra dagsform. Jeg underviser i MediYoga og Klassisk Hatha Yoga.

Jeg liker aller best å holde egne kurs med faste grupper over en periode. Jeg elsker å følge deltakerne tett opp i lukkede Facebook-grupper og stikker innom flere dager i uka for å minne om å rulle ut matta:) Helst litt hver dag. På denne måten er det større sannsynlighet for at yoga blir en naturlig del av en hektisk hverdag, ikke bare de kveldene man er på kurs. 

Jeg føler meg så heldig som kan holde på med det jeg elsker! 

Det å få dele yoga som har gjort så mye for meg, er en gave!