Yoga Teacher Training, tredje og siste samling

25.11.2021

Nå er jeg og mister Teacher Training ved veis ende. Søndag kveld kom jeg hjem etter syv intensive og lærerike dager ved Tønsberg yoga. I dag er det torsdag... og jeg føler fremdeles ikke at jeg har landet etter samlingen. Det har vært helt fantastisk å dele så mye med en gruppe andre bra damer og yoga-entusiaster fra morgen til kveld i syv dager, og jeg kjenner meg helt fylt opp med god energi og høy frekvens! Det å bare få være, uten å bry seg om klokka eller hva som skal skje, det er frigjørende. Ok, disiplinen er der: Vi må opp halv seks og sitte klare til meditasjon klokken null seks null null, presis. Og timeplanen som ligger i bunnen er innholdsrik og uten særlig mange pauser. Likevel har vi hatt så utrolig mange spennende innslag, ingen dager har vært like. Astrologi og gongbad har for meg vært ganske nytt, og veldig moro!

Etter syv dager med opplegg fra 06.00 til 22.00 hver dag, ble søndagen litt annerledes. Først hadde vi meditasjon, satsang, frokost og yoga som vanlig. Etter det var det eksamenstid (skriftlig). Det var en del nerver i omløp, men vi bestod alle sammen:) Praktisk eksamen, der vi underviste hver vår del av en yogatime, gjorde vi tidligere i uken. Jeg hadde tirsdag, og det gikk veldig bra. 

Søndag kveld hadde vi en fantastisk seremoni med utdeling av diplomer, t skjorter og rose:) Vi hadde også festmiddag laget av den veganske kokken, Vegannordic (Insta) og skålte med kombodsja og vegansk kake og sjokolade. Så bar det hjemover, til familien og hverdagen.

Mandagen hadde Mari fri fra barnehagen, og vi hadde en skikkelig kose-dag! Kosa og lekte hele dagen! Det var litt rart å være så lenge hjemmefra, men det virket som at hun håndterte det veldig bra. Ellers har uken bare gått, med langvakter tirsdag og onsdag- og fri i dag torsdag. Sitter her og skriver, og nyter en yoga latte! Har prioritert løpetur i skogen i dag med selveste Karina Lie, fra Team Livsgnist. Deilig med frisk luft og skravling. Laget med en deilig vegansk lunch, og skal nå pakke og sende noen bøker før jeg henter Mari. Så må det bli en stund på yogamatta etter legging i kveld. Dere som har lest Sterk & Fri, husker kapittelet "Bare rull ut matta", ikke sant? 

Jeg hadde faktisk en liten nedtur de siste dagene før tredje samling. Hadde vært veldig forkjøla, tett i nesa- og nesepust og ildpust lot seg ikke gjøre. Det ble derfor plutselig lett å droppe yogaen. Motstand finnes i oss alle. Det gjelder ikke bare yoga, men også andre ting i livet som vi innerst inne vet er veldig bra for oss. Så nå er motivasjonen helt på topp! Jeg trengte denne samlingen her!

Nå er jeg på planleggingsstadiet i forhold til yogakurs etter jul. Noen som er klare for det?

Send meg gjerne en melding!

Og dere, nyt dagen da!

Stor klem fra Hanne