Yoga Teacher Training, andre samling

25.10.2021
Foto: Tønsberg Yoga
Foto: Tønsberg Yoga
Sitter her hjemme i stua full av motivasjon, refleksjon og ettertanke etter min andre samling med teacher training på Tønsberg Yoga.

 Dette kurset er så bra. Det er intensivt, lange dager og fullt program. Likevel er vi ikke sånn «sliten-slitne», men koser oss.  

Det er en super jente-gjeng som tar dette kurset, og jeg vet at vi er der sammen for en grunn. Akkurat oss. Det er veldig koselig å ta dette kurset sammen med Marit. Vi leide en liten leilighet rett ved yoga-studioet denne gangen. Det er deilig å slippe å kjøre helt hjem hver kveld (vi starter 06.00 og holder på til ca 22.00 hver dag), og få være i yoga-bobla uten å bli innhentet av hverdagen, he he, den kommer før vi vet ordet av det likevel. Og misforstå ikke- borte er bra, men hjemme er aller best! Utrolig deilig å komme hjem til gjengen min i går ettermiddag etter fem dager borte.
 
Denne samlingen har vi naturlig nok praktisert mye yoga og meditasjon, og vi har deltatt på satsang morgen og kveld. Vi får servert to varme veganske måltider per dag, og denne gangen har jeg faktisk nesten klart meg på det, jeg som vanligvis dytter i meg et eller annet hver tredje time.

Yogafilosofi og andre forelesninger har vi hatt mye av, og yoga-verdenen er enda mer spennende når man lærer mer. Ja, også har vi selvsagt undervist hverandre da! Det er veldig gøy!

Neste samling, som også er den siste og dermed ekstra nervepirrende fordi det skal avlegges eksamen, er på hele syv dager! Og den er bare tre uker unna!

Så nå skal det praktiseres, studeres og pugges fram til det.
Ønsker alle en fin dag! Jeg ble forøvrig vekket av yngste datter kvart på fire, og har omtrent ikke sovet etter det. Så her går det litt for halv motor så langt.

Men, det kommer seg!

Nå var det deilig å skrive og blogge litt igjen. Innlegget inneholder mange bilder, noen er tatt av Tønsberg Yoga.

 
Stor yoga-klem fra Hanne