Welcome to 5 am morning club

07.04.2020

Velkommen til 5 AM morning club...


Altså... det å sovne igjen etter å ha vært oppe med baby på nattestid... i natt var det håpløst, og syyyyykt irriterende. Der sover endelig den lille mette babyen så søtt, også ligger jeg og vrir meg, ser på klokka og praktiserer meditasjon og neseborspust, lavendelolje og nedtelling. Men i natt... funka det ikke...

Etter to timer bare dreit jeg i det. Da gikk jeg på badet og videre inn på «rommet mitt» og hadde en veldig veldig deilig yogaøkt istedet. Det å ha en time for seg selv før resten av gjengen våkner er skikkelig luksus. Det skjer ikke ofte for tiden, er vel første gang jeg står opp før Mari våkner. Men det å starte diffuseren, litt rolig musikk, levende lys. Rulle ut ullmatta og finne fram et teppe og en kopp te. Slik skulle jeg gjerne startet hver eneste morgen. Selvom fem er litt vel tidlig, selv for meg.

De aller fleste av oss har perioder i livet der søvnen ikke er av beste kvalitet. Jeg hadde en periode på over seks måneder da jeg gikk på en liten smell noen år tilbake. Stress er for meg en typisk forløper til å ikke få sove. Nå sover jeg egentlig godt... men det er vanskelig å falle til ro etter amming. Håper det hjelper med tida. Kanskje Mari plutselig sover hele natten en gang i fremtiden...

Det ble en fin tur rundt Brandsrud med vogna og mamma i dag. Hyggelig å skravle litt, ikke bare på telefonen. Nesten rart å møte folk fysisk igjen. Sola skinte, men endel vind var det.

Nå henger jeg over grytene og lager middag, og blogger mens potetene koker. Har kosa meg skikkelig på den fine terrassen i dag, er så fornøyd. Der kommer det til å bli mange sol-timer fremover. Gleder meg.

Resten av dagen skal nytes med tre fine barn. Hverdagslykke.

Klem, H