Velkommen vår!!

28.02.2021

Noe godt i glasset bare for å feire at det er vår! I morgen, første mars, starter den beste årstiden av dem alle, den grønne🍏💚
Da jeg begynte på Holistisk Yogaterapi utdanning i fjor, var yoga og årstider det første vi lærte, og først ut var våren. Den var også, etter min mening, den aller beste. Sikkert mye fordi jeg elsker denne tiden.
 
I følge holistisk yogaterapi, handler våren kort oppsummert om å ta vare på leveren vår, om alt det grønne, om å kjøle seg ned med kjølende pust og mat med kald termalkvalitet. Det handler også om herlig, energigivende yoga med mye vridninger- noe jeg liker veldig godt!
Christine, som jeg ble kjent med under denne yogautdanningen, og jeg har allerede funnet frem det grønne hvetegresset vårt og sendt hverandre motivasjon i form av grønne bilder på Insta, he he. Alltid fint å være to som lærer sammen- og ikke være den eneste som masserer leverområdet mellom stortå og «peketå»🙈😛 (Flere som gjør det???).
 
Det været vi har hatt denne helgen har virkelig gitt en forsterket vårfølelse. Terassen er kostet ren for snø, Mari har vært ute i joggesko og solhatt, og solkremen har blitt hentet fram. 
Vår gir energi og overskudd, endelig lyse kvelder og varmegrader. Jeg blir ikke irritert på all søla en gang.
 
Hva er det beste du vet med våren?  
Er det flere som blir litt ekstra våryre, eller?

Klem, H