Vårtegn, konsert og hverdagsluksus

24.03.2022
Så nydelig det er ute nå! Med sol som varmer, fuglekvitter, hestehov som stikker opp og lange lyse kvelder. Våren er desidert best av årstidene våre synes jeg!

Denne uka har jeg gått tur hver eneste dag, og jeg kjenner at det å være ute i naturen og kjenne sola varme i ansiktet gir energi i bøtter og spann!!

I går, på en helt vanlig onsdag, bad mannen meg med ut på date! Han hadde ordnet barnepass og billetter til konsert med mitt favorittband, Minor Majority, på Nøtterøy kulturhus! 
Det var utrolig koselig!! Vi har vel i grunnen ikke hatt en eneste kveld ute, bare vi to, siden Mari kom til verden.

Konserten var sinnssykt bra!! 

Pål Angelskår og gutta kan sakene sine!

Så i dag har jeg vært trøtt- og lykkelig- på langvakt😴💖

Og enda mer hverdagslykke:
Av min svigerinne Tone fikk jeg en deilig hudpleie-kalender fra Babor😍😍😍
Bestemte meg for å begynne på den her en dag for å gi ansiktet litt piff og glød. Etter korona og vinter og greier! Er veldig fornøyd med denne gaven. Kjennes så deilig og lukter så godt! For en fin og kreativ gave, som varer leeenge!!

Nå skriver jeg på overtid… Sluttet 21.00 på jobb i kveld og planla å være i seng før 22.00… for en halvtime siden! Men skriving er jammen meg hverdagsluksus (for meg) det også! 💖💖

Nå skal jeg lade opp til to yogaeventer i morgen! Til sammen fire timer med myk MediYoga og hjerte💜meditasjon!! Det gleder jeg meg skikkelig til!
Ta kontakt med meg hvis du leser dette og synes det hadde vært gøy å være med.

Nattaklem fra Hanne