Treningstøy

05.11.2020

innlegget inneholder reklame.

Hvis jeg blir bedt i selskap eller på fest, har jeg «aldri» noe å ha på meg. Det er veldig sjelden jeg kler meg i skjørt eller olabukse til hverdags, og jeg orker rett og slett ikke å dra på meg trange og ubehagelige klær lenger. Treningstøy derimot... det bruker jeg hver eneste dag, både når jeg trener men også hjemme.

 En god treningstights skal sitte godt i livet, og være myk og behagelig å bevege seg i. Den skal ikke skli ned under øvelser som knebøy, og gjerne være litt høy og ha bred strikk i livet. Jeg synes at en god treningstights nesten skal sitte på uten at man merker den!

 En god treningstopp/sports bh skal gi nødvendig støtte uten å være for trang eller stram. 

 Også skal treningstøyet være fint da!

 Jeg har vært så heldig å få samarbeide med det flotte treningsmerket Heart of lule. Jeg har nå testet to sett, og begge innfrir alle de kravene jeg har satt for et fint og behagelig treningstøy. 

 Heart of lule er norskprodusert. Lule er «slenguttrykk» for «the most amazing girl». Bare det er inspirerende i seg selv. 
I dag bruker jeg faktisk tightsen «black snake» på jobb, så digg er den.
Anbefaler å sjekke ut @heartoflule på Facebook og Instagram. Legger med bilder av noen flotte modeller og klær til inspirasjon💜

 Fordi du fortjener det! 

 Klem, H