Tomt kjøleskap og pakke i posten

11.11.2020
Du verden så tomt et kjøleskap kan bli, når man egentlig skulle handle mandag-så ble det utsatt til tirsdag-så onsdag.... i dag er det torsdag, og nå er vi skikkelig matlei! Kjøleskapet er tomt, men i hvert fall nyvasket og klart til å fylles opp. 

Kveldsmaten i går ble en kreativ vri av det vi hadde igjen... speilegg, vegansk pølse, stekte poteter og grønnsaker. 

Fy søren så mye penger man bruker på mat!! De siste par ukene har vi gått inn for å handle mer bevisst og få en oversikt over ukesbudsjettet. Hvor mye er det egentlig normalt (neida, ingenting er normalt, I know) at en barnefamilie bruker på mat per måned? og med mat, da mener jeg typ vaskemidler, dusjsåper, kattemat, bleier... alt fra matbutikken liksom. 
Er det flere enn oss som har tatt en runde for å sjekke? Er det mulig at man svir av bortimot ti tusen kroner i måneden liksom? Det er jo i så fall ganske drøyt, eller?
Vi må fortsette med dette prosjektet litt lenger for å se hva vi havner på. Annenhver uke er vi fem personer, den andre uka er vi tre.

Har vært oppe nesten tre timer i natt med en døgnvill men heldigvis veldig søt baby. Var ganske så zombie da vi stod opp, og har somla med frokost og levd litt i slow motion i dag. Det regner ute og alt var i grunnen litt tungt. Så fikk jeg melding om pakke i posten, en genser jeg har hatt lyst på leeeenge. For et høydepunkt at den kom akkurst i dag. Det er ikke så mye som skal til bestandig altså! 

 Så nå skal jeg bo litt i denne genseren. Yoga står ganske snart på programmet, og ellers en rolig dag uten planer. Litt uvant, men kjenner at det er deilig å ta det litt med ro noen dager.

Ønsker DEG en super dag!
Stor klem fra meg