Tolvtimers vakter og en holistisk livsstil

05.05.2020

Hva skjedde egentlig med bloggingen min? Plutselig fløy tiden fra meg igjen, jeg vet knapt hvilken dag det er.

Jeg har jobbet tre tolvtimersdager på rad, er helt ute av kurs om hvilken ukedag det er, og har ikke en gang rukket å tenke på bloggen. 

I tillegg er jeg i gang med modul 4 i den holistiske yogaterapi utdanningen, og jeg er helfrelst. Anneli Mjøen, jeg tar av meg hatten for deg- din kunnskap og yogaglede. Herlig.

Er det litt sært og rart å være besatt av hjertet, tynntarmen, immunforsvaret og bakoverbøyninger? Jeg er helt nerd. Elsker virkelig å lære om dette her. Forrige modul var lever og galleblæren, våren.
Jo mer jeg lærer innser jeg hvor mye jeg ikke kan. Jeg tror yoga er et livsprosjekt å lære seg, og er overbevist om at veien er målet.

Jeg synes det er utrolig spennende å lære om den holistiske livsstilen med yogastillinger, mat, drikke, årstider, kroppsdeler, indre organer, eteriske oljer, pusteteknikker osv osv.

Nå er det bare å lese, praktisere, studere og prioritere denne modulen fram til lørdag. Da er det «fysisk» (les:online) treff og praksis sammen med den fine læreren og medstudentene. Gleder meg.

Nå er det kveld her i gården, en time på overtid. Emil er på brannvakt, det er vanligvis han som sender meg tidlig i seng, he he. Kommer til å angre når minsten i nabosenga våkner... sikkert snart...

Nattaklem fra meg