To biler, to bilbaser, en unge og et bilsete

12.10.2021
Dette er storyen om en søndag som ikke gikk helt som planlagt. 

 Dagens barnebilstoler har baser. Vi har to biler, og dermed en base i hver bil. Og på et tidspunlt tenkte vi at to bilseter var helt unødvendig.
Selvom det må sies at jeg har banna ørlitegrann og vært litt (drit)lei av å bære det setet ut og inn hver gang jeg skal bruke det. Men vi kjører omtrent aldri bil! En annen ting, når jeg først skal lire litt ut av meg om det setet, er at det henger en sånn dings på den ene siden som jeg alltid klarer å dra av når jeg skal bære rundt på det. Og det er også en irriterende greie. Emil mener at den har en sikkerhetsfunksjon, ikke vet jeg. Den sitter i hvert fall irriterende dårlig festet.

Ja ja, nok om det.
 
Saken var at Mari og jeg var alene hjemme i helgen, og jeg ønsker selvsagt at hun skal bli hestejente!! Så søndagen hadde vi planlagt stall/gårdsbesøk!
Vi var klappet og klare, og mammaen var rimelig klar for å få litt møkk på fingrene og hestelukt på klærne. Elsker å finne fram de møkkete deilige hesteklærne mine igjen. Vi hadde pakket uteklær, matpakker, heste-epler… også var det (forbanna) bilsetet søkk borte. 

Setet stod nemlig i bilen til Emil på Tønsberg brannstasjon.

Okei… da var det bare å telle til tjue, banne litt sånn inni seg og ta en telefon til de som ventet på oss. 

Sur? Litt.
Enda mer lei av det setet? Mye.  

Det er ikke alltid ting går som planlagt- og det er ikke noe å henge seg opp i- MEN neste gang noen kjører noe sted uten barn i bilen, så SKAL man sjekke baksetet… og hive setet ut hvis det står der. 
 

En liten note to self, OG til han som kom litt slukøret hjem fra jobb mandag morgen med bilsetet under armen. 

Litt hissig, Hanne