Til topps en fredag formiddag

04.06.2021

Er det lov å si at jeg nyter barnehageplassen? Ja, det må være lov. 

Jeg elsker å være hjemme med barn- men fy søren så godt å ha en formiddag innimellom der en kan gjøre akkurat hva en vil da! Og det jeg vil- det er jo å komme meg ut i skauen og på topptur!

Jeg har en superduper kollega, Monica, som har det friluftsgenet jeg ønsker meg litt mer av. Monica har motivert meg til å gå til anskaffelse av hengekøye for å sove ute i sommer, og ikke minst er hun lommekjent på alle toppene i Hvittingfoss. Jeg fikk henge på henne på en tre-toppeloppers-tur i dag morges, og det var helt nydelig!

Vi tok Tøllåsen, Høgås og Lindtjernkollen i dag. Ei drøy mil. Jeg var først på min andre frokost hos foreldrene mine (første frokost med Mari som var oppe 05.30), og ble der sprayet omhyggelig med flåttspray av pappa før tur. Det stinka!!! Men det funka. Har i hvert fall ikke sett noen flått etterpå. 

Nå har jeg hatt meg et par timer hjemme, og skal straks hente i barnehagen. Har drukket iskaffe, tatt en kjapp runde med litt husarbeid, litt kontorarbeid og lest litt. Du verden så mye man rekker:)

Resten av dagen blir det kosing og lek. Pappaen jobber, og ungdommene holder på med andre ting, så det blir bare oss to her hjemme. 

Hva gjør du når du har en dag helt for deg selv? 

God fredag.

Klem fra Hanne