Styrketrening, kirkegang og søndagspizza

09.05.2021
Etter to litt roligere dager med mye yoga, skogsturer og fuglesang var denne kroppen i dag helt oppladet og full av energi! For en deilig følelse! Og hva er vel bedre enn å komme til gymet og være helt mutters alene!?

Tok bilen i dag, det var gråvær og regn, og jeg hadde kun en time på meg. For meg er den overskuddsfølelsen som i dag noe av det beste i hele verden. Man føler seg sterk og klar for det aller meste. STERK & FRI❤️.

Etter styrkeøkta bar det rett hjem, i dusjen og et par brødskiver og sjokolademelk, så kom mamma og vi dro til kirken. I år står nemlig min mellomste konfirmant, og i dag var det samtalegudstjeneste. Rørende når alle de flotte ungdommene kommer inn i kirken med kapper. Tiden går så fort, årene flyr. «Plutselig» er de så store. Det var en veldig fin seremoni❤️. 
Ellers har det vært mest innendørs aktiviteter i ettermiddag. Fint at det regner litt innimellom, da fikk jeg liksom tid til å vaske litt, det nytter jo ikke å holde på med sånt inne når sola skinner 🌞😅. Et røsk trengtes i dag. Også har vi hatt søndagspizza, og en liten kondisjonsøkt på treningsrommet med mannen. Han på mølle, jeg på spinningsykkel, og en NetFlix-serie på storskjerm. Nå kikker vi litt på «Snabba cash», bare sett et par episoder, er ikke helt overbevist om at det er en høydare enda.

Jeg har sittet litt med bok-bestillinger i kveld, og nå har det blitt bestilt 133 bøker- før boken har kommet fra trykk. Jeg blir så glad og ydmyk. Utrolig gøy at så mange har lyst til å lese boka mi❤️ Tusen takk!

Sitter nå i sengen og skriver. Skal gjøre en liten (15 min) Yoga Nidra nå før jeg sovner. Håper dere har det fint og at helgen har gitt energi, ro og overskudd til en ny uke. 

Stor klem fra Hanne