Strand-lektyre og egenreklame

14.06.2021

Det er på tide med litt EGENREKLAME igjen!

Sterk & Fri selger som bare det, og jeg vil gjerne nå ut til enda flere med den lettleste og nyttige boka skrevet av, for og til travle damer og flinke piker. 

Har du ikke lest den enda? 

Sterk & Fri selges i min nettbutikk- og jeg leverer fritt i Svarstad og Hvittingfoss- Signert selvfølgelig! Jeg sender deg også gjerne boka, via Helt Hjem. Dette koster 79,- kr ekstra. Den kan i tillegg hentes hjemme hos meg i Storenga 22 i Svarstad.

I Svarstad får du kjøpt boka på Spar, Kan Kam frisør og Svarstad blomster.

I Hvittingfoss selges den på Kick Treningssenter, Monicas frisør og på Spar.

Tilbakemeldinger fra lesere er at boka er lettlest og aktuell i den tiden vi lever i- ikke minst med en langdryg  pandemi hengende over oss. Både kvinner og menn har kjøpt boka. De sier at de kjenner seg igjen i teksten, og at boka egner seg godt som oppslagsverk. Man trenger altså ikke å begynne å lese fra første side, det fungerer like bra å hoppe mellom kapitlene og bla seg tilbake. Boken inneholder egenerfarte historier, fakta /forskning og ikke minst enkle øvelser, og den kan leses mange ganger.

Hva med å ha med seg Sterk & Fri i strandbagen i sommer? Eller gi den bort i sommergave til noen du er glad i?

Ta gjerne kontakt med meg hvis du bestiller bok og den skal gis bort til en venn- jeg skriver en hilsen i hver og en bok.

Og GOD SOMMER da, dere! Nyt varmen og de magiske øyeblikkene.

God klem fra Forfatteren (som følte for å reklamere litt for seg sjæl og sin egen bok i kveld)!

Hanne