Søndagsro og kanskje et godt filmforslag?

22.11.2020
For en nydelig helg og herlig søndag!

 Jeg føler meg så lett i dag! Sendte fra meg 40 000 ord i går, noe som betyr at jeg nå har tre uker «fri» fra manus. Boka mi er i trygge hender hos redaktør Kristin Delås, som skal gå gjennom alt sammen og gi meg tilbakemelding i uke 50. Det betyr ikke at jeg ikke tenker på tekst og bilder disse ukene (det er med meg hele tida), men jeg må ikke prioritere tastaturet hver ledige stund. 

I dag har søndagen foreløpig vært rolig, med en time nydelig stund på yogamatta og en lang fin rusletur på Holemyra med bæremeis. Holemyra er litt av en perle i Svarstad. Elsker å gå tur der. Vi traff på mange turglade folk på myra i dag.

Resten av søndagen er planløs. Digger sånne dager!!! Emil holder på med atv’en sin, Mari leker og jeg nyter mumikoppen med kaffe og en sjokoladebit. Livet er ikke så aller verst!

Det blir laks til middag i dag og kanskje en film som avslutning på helga. Til uka jobber vi nemlig om hverandre, så da er det koselig med en søndagsdate. Noen som har et filmforslag? I går så vi ferdig sesong 1 av «Hannah»! Den var veldig bra!! Sett den!? 

 Stor klem fra meg