Sommeren så langt

03.08.2020

Da vi gikk inn i august slo det meg at nå er sommeren snart over. August,  siste sommermåned for denne gang. Som alltid flyr denne tida så altfor fort.

Mari er ingen baby lengre. Hun går snart, og har fylt et år. Ungdommen skal snart i gang med 9. trinn og videregående. Nye spennende ting venter der fremme.

Selv bruker jeg ferietiden på å jobbe meg ut av en jobb og inn i en ny. Det blir en annerledes høst. 

Boka mi er nå sendt til tre helt fantastiske personer til gjennomlesing, jeg føler meg dedikert og heldig. Tilbakemeldinger fra disse er virkelig gull verdt. Nå følte jeg meg nemlig helt ferdig med manus, hadde skrevet ut alt jeg hadde og sett meg blind på min egen tekst. Rettinger og justeringer er det som skal til før den skal et steg videre i prosessen. Bokskriving tar tid det også. Og nå har jeg gjort det jeg kan, og må lære meg veien videre mens jeg går. Mange spørsmål henger i lufta- om publisering, samarbeid, fotografering, markedsføring osv. Jeg er ganske grønn, men det er bare å lære fra de som kan det, så går det lettere med neste bok:) 

Kort oppsummert har det vært en fin sommer. Vi hadde en deilig uke på Geilo med hele familien i juni. Nå er det litt hjemmedager, litt jobb og litt utflukter. Det kan være deilig å ikke ha så altfor mange planer bestandig også. 

Jeg liker alltid tanken på hverdag. Elsker dem like mye som ferie og helg, og takk og lov for det. Det skjer alltid mye spennende, og det er så mye morsomt å se fram til.

Allerede i morgen skjer det noe kult. Da får jeg skiltene på vespaen, impulskjøpet mitt her forleden dag. Kanskje litt førtiårskrise, men hvem bryr seg! Alt tyder i hvert fall på at den skal tas med på en liten kjøretur i morgen ettermiddag:)

Håper alle har hatt en fin ferie så langt- den er kanskje ikke over for alle. Uansett om du jobber eller har fri, ta gjerne en titt på programmene på hjemmesiden min. Der finnes både yoga, meditasjon, pust, styrke og kondisjon- litt for en hver smak- og mer kommer etter hvert.

Stor seinsommerklem fra meg.