Sneakpeak

20.03.2021

Endelig kan jeg presentere bok-coveret. Med god hjelp fra min fantastiske designer, Trine Lie, synes jeg boka ser superfin ut! Det føles så bra å kunne vise den fram nå, etter alle disse månedene med drypp fra tekst og innhold. Slik kommer den altså til å se ut når den kommer ut i mai. 

Dere som kjenner meg godt, vet at jeg ikke er så flink til å se for meg hvordan noe kommer til å se ut før det er klart, er lite kreativ sånn sett. Så med profesjonell hjelp er jeg kjempefornøyd og happy! Gleder meg til å bla i den. Den er nemlig like smashing inni som på coveret!

Det har vært lite blogging i det siste, da all ekstra tid har gått med til siste gjennomgang av bok-kapitlene. Nå er alt sendt til Trine, og hun har fire kapitler igjen. Da blir det nok en siste gjennomgang, kanskje bytte ut litt bilder og sånt småtteri! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest Sterk & Fri nå.... tror jeg kan den utenat! Men synes det hadde vært skikkelig kjipt å trykket opp en bok med skriveleif! Jo- jeg har faktisk funnet et par! Selv etter språkvask og korrektur.... 

Det jeg må tenke på fremover nå er markedsføring. For jeg kan jo trykke opp en bok som er aldri så fin- Den blir ikke solgt hvis ingen vet om den! Noen som har gode markedsføringsråd til meg? Send meg gjerne en mail:)

Nå skal dagens arbeid feires med en liten løpetur i sol og vårvær! Korona eller ei- fy søren så heldige vi er som kan oppholde oss ute så mye vi vil. Har forresten funnet en ny (for meg), fin podcast. "Mellom oss". Hørt episoden med Dag Erik Pedersen og Nils-Ingar Aadne. Det setter livet i perspektiv. Liker å høre podcast mens jeg trener. 

Ha en nydelig lørdag, alle fine!

Hanne