Små gleder i et forfatterliv

21.09.2021

Det har roet seg litt siden boken kom fra trykk den 20. mai. De første månedene var det fullt kjør- 130 forhåndsbestilte bøker skulle signeres, pakkes og enten sendes eller leveres, og bestillingene strømmet inn daglig fra både privatpersoner, bibliotek og bokhandlere:) Jeg var litt svett i luggen en periode, men det var en veldig morsom travelhet. Dere skjønner hva jeg mener. 

Å skrive bok er nesten som et svangerskap (hvis man ser bort fra morgenkvalme, bekkenløsning og kynnere). Utgivelsesdato blir termindatoen man jobber seg fram mot, og når bok-babyen endelig kommer er man så himla stolt og glad!! Og det er så gøy at andre også liker den!

Nå har forfatteren selv fått landet litt. Det er fremdeles en del esker med bøker under trappa i gangen, men 270 bøker har fått nye eiere- og det er jeg skikkelig fornøyd med.

Jeg ble så glad i går kveld, da jeg løp meg en tur på Holemyra. Møtte et par, og de fortalte i forbifarten at de hadde lest boka og at de syntes den var fin! I dag er to bøker solgt- den ene ligger klar i postkassa mi og skal hentes av Posten og fraktes med HeltHjem til en bokhandler langt oppi nord i løpet av natten. Kjekt altså!

Det er ikke så mye mer som skal til for å glede en nybakt forfatter. 

Har du lest boka, setter jeg stor pris på tilbakemelding fra deg!

Og har du lyst til å lese den? Ja, da vet du at du gleder meg veldig med å ta kontakt!

Stor glad klem fra meg