Shitty first draft

25.04.2020

Altså... shitty first draft.... er sendt ut til noen lesere for tilbakemelding. Og det var verre enn jeg trodde. 

Grunnen til det, er jo at et utkast er alt annet enn perfekt. Det har vært endel klipp og lim, og jeg er nå usikker på om den røde tråden fremdeles finnes der... Puh.
Jeg må innrømme at det hadde vært lettere å sende fra meg hvis jeg selv følte at det var mer ferdig og perfekt, skjønner dere?
Men slik er skriveprosessen, jeg følger kurset fra punkt til prikke, he he. Det skal være uperfekt nå.
Nå om noen uker kommer dommen fra noen greie lesere som har påtatt seg å pløye gjennom og se hva de synes om rammeverket. Selv har jeg også endelig fått printet ut, og skal bla meg gjennom denne helgen. Gule ut litt, ta notater... Til nå har jeg bare scrollet meg gjennom Word dokumentet, så jeg kjenner det skal bli fint å bla i papir istedet.
Bokprosjektet mitt går litt i rykk og napp. Jeg har ikke klart å bare konsentrere meg om boka, men også skrevet andre saker. Denne uken solgte jeg inn min første sak til et magasin. Det var utrolig gøy. Det er to magasiner jeg har hatt så lyst til å skrive for, og nå ville altså det ene kjøpe artikkel fra meg. Stas.
Som mange vet, er jeg også i gang med utdanning i holistisk yogaterapi, noe jeg hadde bestemt meg for å vente med til neste år når boka var ferdig, he he. Det er så utrolig bra. Jeg lærer masse.
I tillegg har jeg begynt å jobbe fullt igjen etter en deilig mammaperm, så tiden flyr og jeg koser meg.

Nå sover Mari sin andre lur, og jeg speider etter sola, den kommer og går litt i dag. Kaffe, bok og mitt uperfekt manus skal nytes, håper det blir en lang lur.

Ønsker dere alle en fin lørdag. Hva gjør dere i dag?
Klem, H