Positivt at det er negativt

14.11.2020

Det er bare en ting som kan være negativt i positiv forstand. Det er korona-test!! Heldigvis var testen min negativ.

Mulig jeg er litt pysete... men seriøst, har du tatt den neseprøva? Jeg synes den- og halsprøva også forøvrig- er skikkelig pyton. Det var andre gang jeg tok testen, så jeg visste hva jeg gikk til, og grua meg skikkelig. Men så er det jo gjort i løpet av få sekunder heldigvis. Jeg følte meg som en liten unge og spurte "Er du ferdig snart"? Det kjennes ut som den de stikker opp i nesa skal en halvmeter opp- minst, og det er så vanskelig å puste samtidig. 

Det viktigste er å vite at man ikke har viruset, særlig når man har vært sammen med andre. For når man tenker etter, så har man jo noen nærpersoner, selv om det har begrenset seg veldig de siste ukene, jfr anbefalingene . Deilig å vite at det gikk bra denne gangen også. Så er det bare å fortsette å sprite og vaske hender, folkens. Det ser jo ut som koronaen skal henge over oss en god stund enda.

Korona eller ikke, jeg er skikkelig slakk i strikken for tida, og bruker helga på å komme i form. Ting går sakte, men det gjør ingenting så lenge man vet at det går framover.

God lørdag dere!

Klem, H