PåskeYOGA, påskeeggjakt og kursavslutning

08.04.2020

I dagens utgave av lokalavisa, Østlands-Posten, stiller jeg i dag med et lite påskeYOGAprogram. Det blir flere innslag om yoga i nettutgaven de kommende dagene. Det har vært veldig morsomt å få være med, så takk til deg Inger Lene. Tror du hadde en finger med i spillet, he he.

Påskeegg hører vel kanskje påskeaften til... men siden alle her skal litt hit og dit denne påsken, ble det påskeeggjakt og masse masse godis her i dag. Jeg elsker sånt, synes det er minst like moro som ungene. Og heldig var jeg som også fikk egg. Også Mari da, første påsken hennes, så det ble et lite mini-egg med to ostepop, he he.

Etter jakten ble det både brettspill og godis-spising, spørs om eggene holder hele påskeuka...? 

Nå skal jeg rigge meg klar for siste kurskveld av StressNed med MediYoga. 8 kurskvelder over 10 uker, grunnet korona. Jeg synes det har gått veldig fint å legge kurset om til nett, og har fått positive tilbakemeldinger fra deltakerne mine. Så tross virus og lock down, har vi klart å komme oss gjennom både stress, chakra, hjerte, flow og i kveld: søvn. Nyttige og flotte tema, og en fantastisk kursgruppe. Dette er noe jeg virkelig brenner for, og elsker å holde på med. Tusen takk til dere som var med denne runden. 

Da skal jeg lage en kopp gullmelk og rigge opp matte og PC til live-sendingen. Og etter det tror jeg det blir tidlig kvelden her i huset.

Klem, H