Parkeringsbot, innelåst uten sko og yoga redder dagen!

07.07.2021

Det er helt sant. YOGA redder dagen. Alltid! 

Kort oppsummert- her jeg sitter nydusja i sengen etter langvakt, klar for å innta natten- denne dagen har vært litt humpete og svingete. Slik noen dager er, for alle. 

Lite søvn, tidlig opp og dra på jobb. I løpet av formiddagen hadde jeg klart å få en parkeringsbot på hele NI HUNDRE KRONER. Er det mulig liksom?? Det kom noen saftige gloser da den gule lappen stakk fram fra vindusviskeren for å si det 

Da jeg skulle ha pause kjente jeg at det kroppen trengte i dag, var dyp pust og yoga. Roe ned etter bota, og lade opp til resten av arbeidsøkta. Jeg la meg i aerobic-salen på Kick og rulla ut matta. Fantastisk å ha en god time, helt for seg selv. 
Når det var ti minutter igjen av pausa gikk jeg rolig og motvillig ut av yogamodus, og ryddet på plass utstyret. Klar for å møte verden igjen. 
Jeg burde jo ha skjønt det, at flyten var ikke helt på plass for min del denne dagen.
For mens jeg var helt og holdent i min egen verden og yoga-praksis, hadde resepsjonisten stengt og gått hjem. begge gitrene var på plass, og jeg? Jeg var låst ute- i sokkelesten, og det var noen minutter igjen før jeg skulle være tilbake på jobb. 

Litt flyt hadde jeg nok likevel. For ikke mange sekundene etter kom Gro Anita meg til unnsetning! Hun kom for å trene. Jeg fikk låne hennes sko for å løpe bort til jobb, hente nøkler, låse ut egne sko, levere hennes og jogge tilbake. Og så gikk resren av kvelden relativt på skinner. Nå kan det vel ikke skje noe mer, i hvert fall ikke før i morgen. Tror jeg logger av og får meg noen timer på øyet😅✌🏼🐸

God natt❤️