Oppsummering av påsken og hestesavn

05.04.2021

Okei dere, om vi vil eller ei- nå er påsken over. I morgen er hverdagen tilbake for veldig mange. Ikke for meg da. Jeg har nemlig tatt et jobberøsk denne påsken, og fått noen røde dager med på neste lønning. Det har vært helt greit, for med det fantastiske været vi har hatt, påskestemning og vakter med fine folk er det ingen sak å tilbringe noen dager på jobb.

Oppsummering av påsken 2021: Besøk av svigers fra Vestlandet, mye god mat, påskeeggjakt, pizzabaking på terrassen, lest bøker, påskelam, sol, trening, familietid, en formiddag ved sjøen, yoga.

Og sikkert mye mer💜🌞☺️

Ååå jeg lengter så innmari etter hest og ridning om dagen!! Etter å ha brukt det meste av min ledige tid til bokskriving det siste drøye året, har jeg bestemt meg for å ikke stupe i gang med nye prosjekter med det første, men heller komme meg litt ut på hesteryggen igjen💜 Er det noen snille hester «der ute» som ønsker seg en tur, så send meg gjerne en melding! 

Nå er det sovetid her. Mannen skal på jobb i morgen, og jeg skal nyte en fridag med barn og forhåpentligvis deilig utevær💗 Andre som har fri? 

Nattaklem fra meg