Oppdatering av livet

28.04.2021

Satte meg ned for å blogge litt, og måtte ta fram mobilen for å se hva jeg har gjort den siste tiden via kamerarullen, he he. Dagene bare flyr avsted, og jeg klarte ikke helt å tenke ut en konkret ting å skrive om i denne oppdateringen.  Flere som har det sånn?

Jeg svever fremdeles med forhåndssalget mitt. Ble superglad i går, da det tikket inn en relativt stor bok-bestilling fra en bokbutikk i Oslo. Måtte inn og sjekke nettsiden Deres, og der ligger boka mi veit dere- jeg blir så stolt! Elsker både cover-bildet og beskrivelsen av boka.

Ellers er det tilvenning i barnehage for Mari for tida- og hun opplever nye ting med barnehage nesten hver dag- nye mennesker- både store og små, nye leker og nye rutiner. Det ser ut til at hun både trives og håndterer denne nye hverdagen veldig bra. Svarstad barnehage er fantastisk som har en sånn lang tilvenningsperiode. Både store og små kommer til å være trygge og godt kjent når hun om en uke skal ha sin første barnehagedag uten mamma eller pappa tilstede. 

Så er det jobbing da- flest langvakter med enten pause i skogen eller på treningssenteret som nå endelig har åpnet igjen!! Tipper det var flere enn meg som jublet for det på mandag. Har tatt meg en styrkeøkt i dag, og det var kjempedeilig. Foruten styrke blir det en del løping og gåturer nå om våren, og selvsagt yoga. 

Det var i grunnen mitt liv- sånn ser det ut akkurat nå. Drømmer om mer tid med hest, og jobber litt med den saken. Har blant annet en ride-date i morgen som jeg gleder meg masse til! Det andre jeg har lyst til å gjøre mer av er å lese. Nå er det både en spennende bok i papirutgave på nattbordet, og en spennende lydbok på headsettet- trodde ikke det var så enkelt å følge to forskjellige bøker på en gang, men det går overraskende bra. Også teller jeg naturligvis ned dagene til min egen bok kommer- den skal jeg lese! Gleder meg til å bla i den:)

Nå er det for meg seint på kvelden, og natt til i dag var et lurveleven med lite søvn. Skal derfor legge meg og lese litt, gjøre en guidet yoga nidra også flyte litt i drømmeland. Må huske å legge til en liten anbefaling før jeg gir meg: Thai-bua ved Rema 1000 her i Svarstad er åpen. Ungdommene og jeg unnet oss en middag der i ettermiddag, og de har fantastisk mat! Ville bare si det! Støtt nærmiljøet og bestill middag der en dag dere vil kose dere litt ekstra☺️

Det var fint å få skrevet litt igjen. Håper alle har det bra og nyter vår-dagene like mye som meg. Sola, lyset, fuglene! Jeg elsker denne tida!

Stor oppdaterings-klem fra meg