Opp som en løve og BANG!! Sjarmen med syklus...

20.08.2021

Løven er et dyr jeg faktisk skriver om i Sterk & Fri

Jeg har så mange ganger følt meg som en løve! Sterk, tøff, uredd, unbreakable... 

På Løve-dagene er jeg klar for alt. Jeg bretter opp armene og elsker utfordringer og hindringer. "Det går bra! Dette får vi til"!!  

Når jeg er en løve, ser jeg etter nye prosjekter, svarer ja til nye oppgaver og kjenner at det kribler når jeg får til ting. Give it to me!

Noen som kjenner seg igjen?

MEN etter en opptur venter det gjerne en nedtur rundt neste sving. For like minst like ofte som jeg er en løve, har jeg kjent meg truffet av resten av ordtaket. "Opp som en løve og ned som en skinnfell". 

Det er liksom helt utrolig at man fra dag 1 kan være denne sterke, smarte kvinnen til neste dag å synes at nesten alt er mas og et ork. 

I Sterk & Fri skriver jeg om balanse. Hvordan klare å porsjonere ut energien, slik at ikke alt blir brukt opp på Løve-dagene?

Jeg har lest en del om syklus i det siste. Menstruasjonssyklus, men også månesyklus og naturens syklus. Dette er veldig spennende. Jeg skal ikke påstå at jeg er helt på nett med alt, men det interesserte meg nok til at jeg begynte å loggføre min egen menstruasjonssyklus- og DA ble ting enda mer forståelig og spennende. For nå ser jeg et klart mønster i syklusen og hvor jeg kan finne løven og skinnfellen!!

Dette er faktisk mitt tips i dag- gi deg selv minst et par måneder / sykluser og skriv daglig noen ord om dagsform, følelser, energi og tanker. Det var en wakeup for meg i hvert fall. Morsomt med denne kroppen, da- og jeg snakker spesielt til jenter / damer der ute (innlysende kanskje...)- da vi kvinner har en syklus på 28 dager (med variasjoner), og menns syklus er på 24 timer... 

Er det rart at vi kvinner opplever store svingninger i løpet av syklusen? Svaret er nei. 

Hvis dette høres litt morsomt ut, er det en del informasjon å finne på nett. 

Og... er DU en løve i dag?? BRØL og utnytt kraften og energien for det den er verdt!!

Deilig!

Stor fredagsKLEM fra Hanne