Nye bryn

09.09.2020
Endelig tid for å få fresha opp fargen i bryna igjen!

Dette er tredje gangen jeg er hos Rakel på Makeup Design, og jeg er veldig fornøyd hver gang.

Dette er IKKE spons!

Da jeg var tenåring (for noen få år siden...), var det «in» med smale øyebryn. Jeg kan fremdeles huske at barndomsvenninna mi, Silje, nappa bryna mine. Vondt var det, men vi skulle jo lide litt for skjønnheten kan du skjønne. 
Etter dette fortsatte jeg å nappe bryna, helt til det sluttet å vokse ut mer. Da var det for seint å angre, og jeg har vært helt avhengig av å tegne på bryn siden den gang.
 
Da jeg kom til Rakel for tre år siden, hadde jeg syltynne påtegna bryn som gikk langt opp i panna i en bue! Når jeg ser bilder i dag, skulle jeg ønske noen hadde fortalt meg at øyebryn skal være plassert litt lengre ned, he he! Men å tegne for frihånd en travel morgen er ikke bare bare.

 Nå er jeg i hvert fall superfornøyd med å slippe å bruke tid på å tegne øyebryn hver morgen og ikke minst å «miste» det ene brynet på en svett treningstime eller hos frisøren... Er det bare jeg som har rota det til med bryna og som var avhengig av å lage øyebryn?

 I dag har Rakel prøvd en ny teknikk som skal sitte litt dypere i huden, og muligens bli litt mørkere enn de forrige. I følge henne har jeg en hud som vanskelig tar til seg farge. Hormoner kan være årsak til at det har bleknet litt fort de andre gangene. Jeg har jo både vært gravid om ammet de to første rundene. Nå er det bare meg, ingen i magen, så dette blir spennende!!

 Hvis noen vurderer permanent makeup, kan jeg si at det er helt ufarlig. Jeg synes ikke det er veldig vondt heller, men huden blir jo litt sår etter 1,5 time under nåla. Jeg kan trygt annefale Makeup Design i Mjøndalen!

Rakel- you made my day!!

 Klem, H