Snørr, bassilusker og noen rolige dager

31.05.2021

Det har vært noen rolige dager på meg og gjengen. 

Det var ikke noen stor overraskelse at Mari skulle få sin første forkjølelse etter å ha begynt i barnehagen, men kjedelig er det alltid. Så er det nå en gang sånn, at i disse tider er snørr og gørr lik korona-testing og ventekarantene. Heldigvis er ikke testingen like brutal for de aller minste, og det gikk ganske så bra å få rota litt rundt i både nese og hals etter bassilusker. Selv HATER jeg rett og slett den testen... synes det er helt pyton!! Er litt pysete der kanskje, men tror jeg har flere med meg i å mene at den pinnen opp i nesa er skikkelig fæl.

Så kom test-svarene da, på rekke og rad- og det var ikke noe mer alvorlig enn "normal" forkjølelse. Heldigvis. Det betyr at det er tilbake til mer normal tilværelse igjen, noe vi alle setter pris på. Mari hadde ikke barnehageplass i dag, men fikk komme en tur på formiddagen fordi det var fotografering i dag:) Hun var glad for å komme til barnehagen etter nesten ei uke hjemme.

Disse dagene har jeg tilbragt mye ute. Det har vært fantastisk vær (hvis man ser bort fra pollen som suser rundt overalt), og skogen har kallet på meg. Holemyra, Perlen i Svarstad, har jeg vært på flere dager på rad nå. Elsker det. Har også fått meg en skogstur på hesteryggen, noe jeg satte utrolig stor pris på. Det er noe med naturen, lett å lengte ut når det blir en periode uten.

Ellers har jeg fått være med på et intervju i Forfatterprgrammet, noe jeg syntes var innmari gøy! Fortalte om min skriveprosess og mine erfaringer med selvpublisering til deltakere på programmet jeg selv var med i mens jeg skrev Sterk & Fri. STAS!

Bøker går det også unna med om dagen, og det er veldig veldig morsomt!! Har sendt boken min til flere steder i landet nå, og får stadig tilbakemeldinger om at leserne liker boka, samt bilder av at folk leser den. Tenk på det, MIN bok liksom!! Forfatterlivet, ass, det er skikkelig rått!

Nå er det på tide å trekke inn. Sitter ute på terrassen i morgenkåpe etter et boblebad, klokken er 21.35, og enda er det levelig temperatur. Men jeg vet bedre... i morgen ringer min egen lille personlige alarm mellom fire og fem en plass. Mannen skal på jobb, og det er bare å lade opp til småbarnshverdagen med mini!

Ønsker alle en super mandagskveld. 

Stor klem fra terrassen og meg:)