Morsdag, torsk og redigering

14.02.2021
Altså: Morsdag, valentines day og fastelavn, på en og samme dag?! Dette har vært en trivelig dag med mye oppmerksomhet. Veldig koselig altså!

 
 Middag ble i dag spist i Hvittingfoss, med blant annet MIN mamma ❤️.
Det er fint å kunne treffes litt igjen etter korona. Hos mamma og pappa var det torsk med bacon, poteter og ertestuing på menyen, deilig. 

Det ble en kjapp treningsøkt og starten på en ny bra film med Tom Hanks i dag. Treningsrom med storskjerm er helt topp. Til kvelds ble det siste retten fra Godt Levert. Jammen var det gode middagsretter, må si jeg er imponert over både råvarene, oppskriftene og hele konseptet. Likevel var fire middagsretter i uka nesten litt mange hos oss som har turnus med døgnvakter og fjortentimersvakter. Men vi klarte det akkurat, he he, helt på tampen!! Nå kommer det ny matkasse på døra i morgen ettermiddag. 

I kveld har jeg sittet på pc og ryddet litt i manus etter språkvask. Dette er min siste sjanse! Når boka sendes til korrektur 1. mars, er det for seint å gjøre noe med teksten. Likevel koser jeg meg med jobben. Gleder meg til å komme i mål og lese den i papirform, samtidig er det veldig koselig å sitte med den. Kanskje jeg kommer til å savne det litt? Forstå det den som kan! 

Nå er det kvelden her i Storenga. Må bare legge til at vi er godt fornøyde med den nye robot-støvsugeren som nå på unestemt tid kalles Eivind. Synes ikke navnvalget var så bra egentlig, så den ender nok opp med et annet. Den er kul, og det beste av alt er at den vasker gulvene. Så nå er det nyvasket hus enda jeg ikke har tatt i en mopp på lenge. Hverdagsluksus!! 

Håper alle har hatt en fin dag, enten med morsdagskos, kjærestekos eller bollekos! 

Klem fra meg❣️