Morgentur, snart i mål og pizza med rotgrønnsaker

26.02.2021

Litt av en overskrift... Fredagen var en sånn fin-fin dag!!

Startet med SOL- og nydelig vær for en morgentur. Tok med Mari og Emil til Kjærra. Ting går ikke akkurat fort når "Frøken-ett-og-et-halvt" skal gå selv og utforske alle steiner, pinner og snøklumper... men vi hadde en nydelig time der nede, og kom oss over brua:) Rakk å komme oss hjem til lunch og soving, og det var en fin start på dagen.

Når det gjelder boken min, Sterk og Fri, så har jeg hatt frist første mars på å sende manus til korrekturleser. Har vært litt tidlig ute, jobbet meg mellom alle kapitlene en gang (begynner å bli ganske lei min egen bok- har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest den til nå!), og kjente at den var klar til å sendes i går. Det er ubeskrivelig deilig å gå inn i helgen uten å måtte jobbe med tekst hver ledige stund. Nå skal krimboka til Karin Fossum endelig bli lest ferdig! 

Førstkommende torsdag skal jeg i møte med designer! Det blir stas. Teksten er ferdig, og neste jobb er å finne ut hvor alle bildene skal plasseres i boka. Men aller først: HELG!!

Emil jobber lørdag til mandag- så i går ble det fredagspizza og Mesternes Mester sammen. Aksel Lund Svindal ass!! Rå type!! Da er det bare å glede seg til Kompani Lauritzen neste lørdag. 

Fredagspizzaen ble en artig og god reste-pizza med rotgrønnsaker denne gangen! Creme Freche blandet med hvitløk i bunnen, fetaost, rosmarin og grønnsaker. Potet, beter og pastinakk- alt smakte godt! Dette blir en hvit pizza:) Pizza nummer 2 var med pesto, spekeskinke, mais, vårløk, grønnkål og ost. Et glass pepsi max med isbiter og sitron toppet det hele, he he!

Nå er det bare å nyte helgen alle sammen. Første vårmåned starter på mandag- men det er fuglesang, sol og bare veier- helt nydelig! Nå kan snøen bare bli borte for min del.

Klem, H