Min første boksignering

30.10.2021

I dag har jeg hatt min første boksignering på Norli Revetal. Jeg var litt spent i forkant, og så for meg skrekkscenario mef to timers «veggpryd» der ingen kom bort til meg. Akkurat det hadde vært litt kjipt! Men så ble det heldigvis ikke sånn da!
Flere bøker skiftet eier, og jeg fikk både signert, skrevet personlige hilsener og lagt med en fin pose yogi te i hver bok. Mange hyggelige mennesker kom bort og ville høre om boka. Noen kjøpte den til seg selv, andre ville gi den bort i gave💜.

Damene på Norli var super-søte! De fikset bord og bøker for meg og gav meg til og med en gave etter signeringen. Forfatterlivet er både morsomt og lukseriøst! Jeg syntes faktisk det var så gøy at jeg satt førti minutter over tiden.

I mitt stille sinn kunne jeg med dyp magepust konstantere at det er mange som kunne trenge Sterk & Fri. Enkelte traver i vei uten å se seg til høyre eller venstre. Man kjenner virkelig igjen den energien som spinner rundt i et kjøpesenter. Den er ikke så veldig behagelig å være i over tid. 

Siden Sterk & Fri var en slags korona-bok, var dette første «tur ut» for å vise den frem, og jeg ser fram til å ha boksignering i Larvik i november💜.

Stor bok-klem fra meg