Min favoritt-intervall, ISBN, manus og masse moro

09.12.2020

Tjohoo! Jeg er oppe og nikker igjen etter to netter med søvn. Mer skal ikke til, heldigvis. Hadde fire netter i strekk på madrassen på barnerommet tidligere, og det satte seg rett i nakke, rygg og energinivået. Småbarnslivet ass!

I dag hadde jeg lyst til å blåse ut litt gruff mens Mari hadde formiddagsluren sin. Som oftest varer denne luren presis en og en halv time, så det er bare å planlegge hva "pausa" skal brukes til i forkant og sparke i gang så fort hun har sovnet.

Jeg gjennomførte favoritt-intervallen min på tredemølle i dag. Den så sånn ut:

10 min oppvarming

25 x 45 sek løp / 15 sek pause

15 min nedkjøring lett løp/rask gange.

Jeg startet på 12,5 i fart etter oppvarming og økte hele veien. De siste 5 draga lå jeg på 17 og DET er fort for disse beina:) Deilig var det. Rakk å dusje og steke ostesmørbrød før prinsessa våkna. Digg! Anbefaler denne enkle og effektive intervallen. Si fra hvis du prøver den.

Det har skjedd saker og ting her de siste to dagene. Jeg fikk tilbake manus etter andre redaktørgjennomgang i går, og har fått god og presis tilbakemelding på hva jeg kan gjøre enda bedre:) Gleder meg masse til å sette i gang. 

Sterk og fri er nå registrert for å få ISBN nummer:) Dette må alle bøker som skal i bokhandel eller bibliotek ha. Nummeret er på tretten siffer og gjør boka søkbar. Spennende.

Så her er det bare å jobbe på videre for min del. Språkvask er neste ledd i bokprosessen, og jeg har snakket med ei jeg har fått anbefalt. Hun er klar fra februar og utover, så hvis jeg fortsetter å prioritere bok nå, så er februar et mål for meg. Regnskapsfører har jeg også skaffet, så ting begynner å falle på plass:) Det er deilig!

Nå er det full fres i heimen, og lillemor krever litt oppmerksomhet.

Håper alle har en fin førjulstid med LAVE SKULDRE!

Stor "opp-og-nikke-klem" fra meg