LANSERINGSFEST!!!

20.05.2021

Hipp Hipp HURRA!!!

I dag er det 20. mai- og det er offisiell lanseringsdato av boka mi, Sterk & Fri. 

Det har vært et forhåndssalg over all forventning!! Alle som har forhåndsbestilt skal nå ha fått bok, eller bok er på vei! Noen har allerede lest Sterk & Fri og sendt meg gode tilbakemeldinger, og det er utrolig gøy!!! Det er rart med det- det ble enda mer spennende (og bittelitt skummelt...)  når andre enn meg og "fagfolk" skulle lese den!

Jeg distribuerer selv- og leverer boka til dere som bor i Svarstad / Hvittingfoss, eller man kan komme hit og hente. Jeg har nettside der bokbestillinger kan legges inn (hanneslivsstil.no), og opererer med vipps. Sender også faktura, eller kontonummer hvis det er lettere.

Hvis du ønsker bok, kan du også sende meg en melding, mail eller messenger med din adresse og telefonnummer. Bor du et stykke unna, sender jeg bokpakken med Helt Hjem- som oftest samme dag som du bestiller.

Per i dag kan Sterk & Fri kjøpes her:

-Spar Svarstad

-Kan Kam frisør, Svarstad

-Svarstad blomster

-Kick Treningssenter, avd. Hvittingfoss

-Monicas frisør, Hvittingfoss

-Norli bokhandel, Retorget, Revetal

-Akademika/ Haugen bok.no (nettbutikk)

I løpet av kort tid kan Sterk & Fri lånes på følgende bibliotek:

-Kongsberg bibliotek

-Hvittingfoss bibliotek

-Svarstad bibliotek

-Larvik bibliotek.

Korona har satt sine begrensninger i forhold til å kunne arrangere bokbad eller tilsvarende markering av bokutgivelsen. Jeg håper at det etter hvert blir lysere tider slik at jeg kan finne på et eller annet kult i forbindelse med at Sterk & Fri nå er klar for folket!

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og heia-rop. Dette har vært en artig prosess, samtidig helt nydelig å bare nyte litt nå med å være ferdig med skriving og redigering! 

Også håper jeg at lesere finner nytte og glede av mine erfaringer og delinger- det er jo det som er selve målet med boka!

Tusen tusen takk for bestillinger, delinger og tilbakemeldinger!

Love you all!!

Klem fra forfatteren (digger å skrive det!!), Hanne