Langtur, en nye sjanse i hengekøya og nye kule planer

07.09.2021

Litt av en overskrift! Slo sammen gårsdagen og dagen i dag! Tjohoo!

I går reiste vi nemlig opp på Skrim igjen. Mari tok seg fri fra barnehagen, og vi voksne har jo den fordelen midt i uka på grunn av turnusarbeid. 

Første date for 4,5 år siden var en langtur inn til Styggemann fra hovedparkeringa på Omholtfjell. Den gangen var det fremdeles råtten snø rundt i løypene, noe som medførte at vi vassa rundt, sleit med skilting og surra fem kilometer ekstra. I går var det tørre flotte løyper, god merking og herlig turvær. Vi kunne jogge mye av turen, men gikk der vi måtte. Det siste partiet før Styggemannshytta er ordentlig seig. Vi ble kjempeslitne og tunge i beina, merket høydemetrene og distansen på 24 km godt, det er ikke hverdagskost lengre. Var digg å komme seg på hytta og ta en provisorisk dusj i vannkanne-stil under terrassen. 

Veldig koselig på tur med mamma og pappa. Pappa laget som vanlig middag, og vi tok en felles valgomat, spiste godis og drakk bobler. 

Forrige gang vi var på Skrim testet vi hengekøyer- og det var ingen suksess. Knotten kravlet seg gjennom insektsnettet, og vi sov minimalt begge to. I går gav vi hengekøyene en ny sjanse. Vi hadde lært litt fra forrige gang. For det første hang vi opp køyene med god avstand denne gangen, ikke i de samme trærne som sist (da hører man jo alt!). Jeg la meg med ullundertøy og lue. likevel ble det litt kjølig i løpet av natta. Klokka tre gikk vi inn. Var likevel fornøyde da- med å ha sovet tre timers tid i køya ute. He he. Vi får prøve igjen!! Alle gode ting er kanskje tre?

Nå har klokka passert åtte på kvelden, og jeg skal i gang med dusj og pakking. I morgen tidlig blir jeg nemlig hentet av Marit klokken 04:45... (JA- det er helt riktig)! I hele fem dager skal vi være på Tønsberg YOGA for første samling iav totalt 200 timer yoga teacher training. Herregud så gøy det skal bli!! Vi skal starte klokken 06.00 hver morgen, og holde på til 21.30 hver kveld. Det kommer til å bli slitsomt og gøy, og jeg kjenner at nu er det dags! Jeg er klar! Ny input- nye mennesker- ny innsikt!

Jeg reiser fra mann og barn, men vet at alle klarer seg fint. Til og med svigers fra Mong kommer helt hit for å passe minstemann i helgen når Emil skal jobbe. Herlige mennesker! Jeg føler meg heldig og privilegert!!!

Så nå er det på tide å pakke bagen, barbere legger og lage matpakker. Skal fortelle fra samlingen, men blir nok lite tid til mobiler og sånn disse dagene- skal bare NYTE, lære og kose meg! Og sove når jeg kan, he he!!

Fortsatt god uke alle sammen!

Stor klem fra Hanne- yogini!