Ladies night

30.07.2020

I går kveld hadde vi en strålende og lærerik kveld her i Storenga. En gjeng med bra damer var samlet for å lære mer om bruken av eteriske oljer og hudpleie. Da Emil kom inn i stua, satt det elleve damer med grønne ansiktsmasker og nesa full av ulike dufter.

Dyktige Anette Moen gav oss en god innføring i daglige hudpleie-rutiner, og det viste seg at flere av oss bruker lite tid til å ta vare på huden vår. Vi lærte hvordan man enkelt kan lage sin egen ansiktsmaske med eteriske oljer, avocado, honning og havregryn. I tillegg renset vi og påførte serum, øye- og ansiktskrem fra Doterra. Dette hudpleie-merket er nytt for meg, men gjett om jeg har lagt det inn på bestilling for august. Huden var silkemyk etterpå, og det er jo dessverre sånn at tiden ikke jobber med oss. Huden påvirkes av alt vi putter i oss, og av ytre påkjenninger som sol, vær og vind. Det finnes jo så mye forskjellig på markedet, og for oss vanlige folk som ikke har så greie på det, smører vi sikkert huden med kjemikalier som kanskje ikke er så bra. 

Etter gårsdagen er et av mine mål å bli enda mer nøye med huden, og sette av tid til daglig hudpleie.

Tusen takk til dere som kom! Noen ble litt svimle av så mange nye lukter på en gang, og noen var litt uheldige og fikk oljer på steder man kanskje ikke skal ha dem:) Men jeg håper dere har landet etter gårsdagen og sitter igjen med en god følelse av hvordan oljene kan brukes. 

Er det noen som er interessert i å høre mer om Doterra sine produkter, ta gjerne kontakt med meg!

Klem, H