Kraften i en stille morgen

05.01.2022

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en stille morgen, bare meg. Men i dag fikk jeg en stille morgen. Det varte ikke så veldig lenge, men jeg kjenner virkelig KRAFTEN i stillhet og en rolig start, med meg selv og det å tenke egne tanker fullt ut, he he!

For det er vel kanskje første gangen på 2,5 år at jeg er oppe før minstemann og mannen har reist på jobb. Det er som regel babycallen som drar oss opp- som regel altfor tidlig- og vi subber gjespende ut fra soverommet, og dagen er i gang, brått og brutalt.

I dag (det skal sies at mannen har vært oppe tre ganger i natt...) våknet ikke Mari før kvart over sju, og i nesten tjuefem minutter var det bare meg oppe. Jeg tenner alltid lys om morgenen. Har selvsagt testet ut disse batteridrevne lysene, er jo samboer med en brannmann, men det slår ikke levende lys. Ikke på langt nær. Og når jeg først var alene i huset kunne jeg også tenne røkelse og gå en runde rundt i huset med Palo Santo pinnen min, uten at noen klaget over lukt eller at det ser rart og religiøst ut:) He he.

Resten av dagen har vært så fin. Dette var en etterlengtet fridag etter både turnus med langvakter og ekstravakter i helgen som var. I dag har jeg endelig fått deltatt på ildritualet til Johanna Hector, min superstar, og en deilig yoganidra. I tillegg har jeg lest bøker, både fagbøker og en skjønnlitterær bok som jeg holder på med. 

Den siste uka har jeg hatt en muskelknute i øvre del av rygg, og det har vært så vondt at jeg ikke har klart flere asanas. Men i dag er den så mye bedre, og jeg har kosa meg med klassisk hatha yoga, endelig! Snart starter jeg forhåpentligvis (tvi tvi med korona-restriksjoner) opp med kurs i denne deilige yogaformen. Kurset er fullt, med venteliste, og jeg kan liksom ikke vente lenger snart med å dele, dele, dele yoga!!

En stille morgen setter virkelig standarden for resten av dagen- og jeg håper det blir flere slike!

Men nå er klokken snart halv fire. Jeg har et par bøker som skal sendes med posten i dag, også skal Mari hentes i barnehagen. Så nå er det bare å gasse på- he he!

Håper du har hatt en like deilig morgen og dag som jeg har.

Hva gjør du om morgenen? Har du noen ritualer? Tenne lys, drikke kaffe, lese avisen, stå på hodet??

Del gjerne!

Stor klem fra meg