Kraften i å si noe høyt

22.05.2020

Å si noe høyt har en kraftfull virkning.

Bare ved å skrive at jeg savnet tid til blogg og manus i et tidligere innlegg, har ført til at jeg er i gang med bloggen igjen, og jeg har i dag-etter flere uker- hatt manus fremme. Ikke i flere timer, ikke skikkelig dypdykking- men litt overflatesurfing og fokus på struktur og tilbakemelding fra lesere.
Jeg tenker at jeg nødvendigvis må skynde meg langsomt med bokprosjektet mitt. Kanskje blir den ferdig i år, kanskje ikke.
Uansett er dette en erfaring rikere.Det skal sies at det er travle tider, tida er dyrebar, og det må noen prioriteringer til hele veien for å jobbe mot et bestemt mål.
Vi har hatt supre dager med koselig besøk og masse prosjekter utendørs. Vi er superfornøyde. I kveld ble det yoga, en lang varm dusj, manus og date. He he, date her var en avtale med min bedre halvdel om å se ferdig finalen i Kompani Lauritzen. Denne episoden starta vi på sist lørdag... rakk å se litt i underkant av ti minutter før Mari våknet. Det første vi hørte på nyhetene dagen etter direktesending, var hvem som vant... så veldig spennende var det ikke. Men for et kult program.

Vel, på tide å hoppe i seng. Ville bare stikke innom og tipse om å fortelle om målene sine til noen. Går du med en drøm, noe du har lyst til å gjennomføre men blir hindret på veien? Kanskje av negative tanker, en indre kritiker som prøver å knuse drømmen din? Del det med en nær venn. Kanskje drømmen lettere blir til virkelighet?

God fredagskveld.

Klem, H