Korona-nytt og bokredigering

10.11.2020

Den siste tida har det ikke vært så mye annet enn korona og valget i USA å lese om i avisene. Men nå som i hvert fall Donald er ute av bildet, er det korona som er den største bekymringen. Videregående skoler har begynt med hjemmeundervisning igjen, og treningssentre i større byer har stengt. Jeg håper så inderlig at det stopper med det, så vi ikke kommer tilbake til fullstendig lockdown igjen. 

Selv våknet jeg med litt ruskete hals på søndag, og har i dag tatt den fæle neseprøva i dag for å utelukke korona her i gården. Jeg tror jo ikke det er det, men så lenge halsvondt står på symptomlista tar jeg ingen sjanser. 

Så nå sitter vi her og fyrer i ovnen og spiser litt godteri faktisk. Emil og Mari skal snart på babysvømming (som heldigvis har åpnet igjen etter nye restriksjoner for barneidrett i Larvik kommune). Jeg skal holde meg unna folk i ett til tre døgn, når svaret foreligger.

Planen min når de andre går, er å rulle ut yogamatta. Det er noe jeg gleder meg til. Har også veldig lyst til å ta et varmt bad i kveld og redigere minst et kapittel til i boka. Jeg jobber godt med den om dagen, har nemlig vært i kontakt med redaktøren min og fått en frist for innsending. Datoen er 22.11!! Jeg er glad jeg droppet en del andre ting og bestemte meg for å ha fullt fokus på min egen bok nå fram til jul. Ny dato med fotograf er satt, og det skjer egentlig veldig mye spennende fremover. 

Ønsker alle en fin kveld. Er det flere som fyrer forresten? Vi var akkurat ute en liten tur med Mari, og 3 varmegrader føltes superkaldt!! Brrrr.... dette er den absolutt verste tida, vi må herdes litt!

Klem, H