Korona-bursdag

09.04.2020

Personene på bildet er to av de fineste menneskene i hele verden, foreldrene mine. Og i dag har mamma bursdag. Hun fyller 71 år, tro det eller ei. Og korona eller ikke, det ble en liten markering utendørs, med medbragt niste, for å feire henne på den store dagen.

Lock down og pandemi har mange konsekvenser. For mamma, som til vanlig har filofaksen smekkfull hele uka og elsker å farte og finne på ting, er det utrolig kjedelig å være så isolert og skjermet fra venner og familie. En positiv ting er at hun fra å trene fast på treningssenter tre ganger i uken nå har fått øynene opp for hjemmetrening, og følger treningsvideoer fra stua. Fra å trene mandag, onsdag og fredag på Kick, kjører hun nå ulike program hjemmefra, og er mer aktiv enn noen gang.

For pappa sin del, er det mangel på kiropraktor som er den største konsekvensen av dagens situasjon. Han har dessverre en kropp som jevnlig må knekkes for å fungere optimalt, og nå ser han virkelig frem til åpning for behandling. Men han setter seg ikke ned denne karen, men pusser opp utendørs og har rigget til treningsrom hjemme i kjelleren.

Jeg er så glad for at akkurat disse to er mine foreldre. Jeg er stolt av dem. Jeg gleder meg til ting endrer seg og vi kan være enda mer sammen igjen. Du skal få bursdagsklemmen din til sommeren, mamma.

Det er i hvert fall bra at påskeværet er så fint så man kan treffes utendørs. Det er bedre enn ingenting, så ser vi fram til enda bedre tider etter dette.

Takk for en veldig fin dag.

Klem, H