Katten Jerry

02.03.2022

Dette er katten vår, Jerry. En grå skipskatt på ni år.
Da jeg jobbet i en omsorgsbolig for noen år tilbake, ble Jerry født. På min vakt!! Det var veldig spesielt. Så da kattungene var leveringsklare, flyttet Jerry og broren hans, Sylvester, hjem til oss💜

Jerry har alltid vært en bestemt og litt sær type. Det er ikke så veldig mange mennesker han liker egentlig, men han setter pris på sine nærmeste. Han koser kun på egne premisser, kan ikke holdes på fanget men tar kosen når det passer han. Han kan kose så lenge og vel at han sikler og går helt rundt seg selv- også er det brått over- da biter eller klorer han for deretter å bli helt forskrekket selv!
Ja, en merkelig katt rett og slett, som vi alle har stor respekt for🙏🏼.

Jerry har i alle år vært fornøyd med å være mest ute. Han har hatt katteluke og levd et selvstendig liv med mye jakting og bare inn for å spise og sove. Han har alltid klart seg meget godt på egenhånd. Helt fram til forrige lørdag ettermiddag. Da kom nemlig Jerry hjem på tre bein. Han hadde ingen synlige sår eller merker, men han var rufsete i pelsen og virket veldig redd så jeg tipper han hadde vært i slåsskamp. 

Mandag morgen måtte utekatten Jerry, som nesten aldri har sittet i bur eller bil i løpet av sitt niår gamle liv, til dyrlegen. Han ble bedøvd, tok røntgen, tannsjekk, blodprøver og jeg vet ikke hva. Men det var ingen tegn til brudd eller noen annen forklaring på skaden i beinet. Hele uka var en spennende kamp med å få i Jerry smertestillende og antibiotika. Og fredag måtte han tilbake og trekke et par hjørnetenner… 🐱🐈⭐️

Jerry opplevde mer på ei uke enn han har gjort i hele sitt liv. I tillegg fikk dyrepleier Linn prøve seg hjemme hos oss med sprøyter og medisiner mens vi var i Hemsedal… det gikk for seg!! Men erfaren som Linn er, fikk Jerry alt han skulle, og vel så det😊💜🙏🏼.

Nå er Jerry frisk. Han har fått seg noen turer ut i vårsola og er sjeleglad for at han er ferdig med dyrlegebesøk, tabletter og bilkjøring. 
Han er nok landets dyreste katt (note to self: det kan være lurt å tegne katteforsikring……), noe han er helt uvitende om.

Ni liv altså💜💜💜