Julepynting, søndagsåpent og veggis-pizza

19.12.2021
Som en fortsettelse på gårsdagens blogginnlegg, der det kommer fram at jeg ikke er spesielt julete av meg, har vi da i dag fått pyntet litt til den store dagen. Det ene dro det andre med seg, og det endte med at sofaen ble dratt fram (der lå det diverse leker som trengte en vask), sofatrekk vasket, vegg malt og hjørne sparklet. Du verden så effektive vi ble da vi bare fikk satt i gang. Alt stod på hodet en god stund, og når vi endelig var ferdige og treet var ferdig pyntet, glemte jeg visst å ta bilder.

Mari syntes det var kjempestas å henge opp  julekuler og engler, og hun hadde glitter i hele ansiktet da vi var ferdige.

Da Mari la seg, og mannen hadde planlagt langtur på mølla, tok jeg piggsko og headset på og filk meg en fin tur rundt skisenteret i det fine været. Jeg klager ikke på mildvær og sol, men skulle selvsagt ønske at snøen blir liggende. Heldigvis går det fint å gå en skikkelig tur, selv på holkeføre, med pigger!
På grunn av langvarig forkjølelse og hoste som henger i, er egentlig gåturer det beste for meg for tiden. Og de siste fire-fem dagene har jeg fått meg en ordentlig runde. Har fått til en lengre venninneprat (i telefonen) hver tur, veldig koselig!! 

Ellers gikk ettermiddagen med til en kjapp siste julegave-shopping på Nordbyen i Larvik. Jeg var nok naiv som trodde jeg var blant få som var ute i siste lita, senteret var fullt med folk… men det gikk fint! Så nå er jeg helt i mål, deilig følelse!

I kveld ble det veggis-pizza til kvelds, og en episode med The Fall- en serie jeg gir terningkast seks! 
Pizzaen var enkel å mekke sammen i kveld- juksa med ferdig bunn, og fyll som ikke skulle stekes. Det ble pesto i bunn, og ellers rødløk, vårløk, paprika, mozarella, broccoli, soltørkede tomater og ost. Veldig godt!

I natt er det jeg som har bany-call-vakt, så det er best å logge ut. God natt da dere!

Stor klem❤️