Jenter til topps og en litt kjip beskjed

07.05.2021
Da jeg hadde levert Mari i barnehagen i dag, tenkte jeg å handle på vei hjem og gå hjem til yogamatta, gjøre litt Yoga Nidra. Mari var våken 05.00 i dag, og jeg var ganske gåen. Men på Spar traff jeg ingen ringere enn fjellgeita på bildet. Hun skulle en tur på Lilysa, og jeg var heldig å få være med💗

13 kilometer senere var det helt nydelig med en god dusj og en enda bedre fiskekake-lunch. Beina på bordet, litt «Bonusfamilien» på NetFlix og til slutt litt yoga og yoga nidra før henting i barnehagen.
Mari la seg 18.15 i kveld, skikkelig trøtt. Så for meg har det blitt enda mer beina på bordet og enda mer «Bonusfamilien» og... ja, faktisk enda mer fiskekaker også😊😂🐸! 

MEN... So far so good. Men det var også en kjip beskjed i dag. Jeg hadde gledet meg til å skrive et innlegg om at bøkene ble sendt fra trykkeriet i dag. For det var det som ble sagt. Torsdag eller fredag..,, 
Da det ikke kom noen mail i går, sendte jeg en mail til kontaktpersonen min i stad og spurte om de ble sendt i dag. Da fikk jeg til svar at, beklageligvis, bokbinderen som skulle ha levert bøkene på trykkeriet i går/dag, var forsinket. De blir derfor sendt tirsdag til uka. Dette var litt nedtur, for jeg ble i utgangspunktet lovet bøker den tiende. Gjett om jeg er overlykkelig nå for at jeg valgte å stole mer på egen magefølelse enn på trykkeri-mannen, og satte lanseringsdato 20.05! Så bøker kommer, altså!! Var bare jeg som hadde noen store forventninger!! 

Men alt i alt setter jeg terningkast seks på denne fredagen. Digg med møre og støle bein, pysj og alenetid en fredagskveld- fin oppladning til helga!

Noen som har noen morsomme helge-planer?

😍

Stor klem fra meg:)