Jeg fortjener faktisk medalje!!

12.09.2020
Ja, jeg gjør faktisk det! 

Jeg sitter nemlig her og blogger på min eldgamle iphone 6s pluss! Det er vel ingen andre (?) som fremdeles har den modellen eller?
 
Jeg snakket med min bedre halvdel om dette i går, og vi  søkte på ulike modeller sammen på nett. For meg som har hatt iphone de siste årene er det utenkelig å kjøpe noe annet. Likevel er det vannvittig mye å spytte ut for en av de nyeste modellene. Er det faktisk mulig å prøve et annet merke? Hmmm... vanskelig å si! Emil fant ut at jeg skal få teste hans splitter nye samsung en uke for å se hva jeg synes. Det blir rart... uvant. Etter denne «testuka» skal jeg bestille ny mobil- og nå er jeg spent på hva jeg ender opp med!!
 
Hva slags telefon har dere?
 
Det jeg savner aller mest, er et godt kamera. Jeg tar bilder hver eneste dag, og bildekvaliteten på 6s er faktisk helt elendig! Men med min interesse for fotografering kommer jeg nok til å kjøpe meg et kamera på sikt også, så mobilen blir nok mest brukt til bloggbilder, og selvsagt masse barnebilder😊

 Nå er jeg spent på hvordan uken med samsung vil ta i vei, og jeg ønsker meg selvsagt tips og anbefalinger fra dere om hva som er bra (nok) mobil for en iphone-elsker!

 Klem, H