Jeg fikk en melding

02.07.2021

Først av alt må jeg fortelle at boksalget går over all forventning- halve opplaget har snart forlatt gangen nede og enten blitt sendt med HeltHjem eller på andre måter blitt levert til lesere, over hele landet faktisk. Både kvinner og menn. Helt fantastisk, OG over all forventning at det skulle være såpass stor interesse rett etter utgivelse. Jeg sender en stor takk og en korona-klem til alle som har ønsket seg Sterk & Fri til boksamlingen.

Like glad som at folk ønsker å lese boka, er jeg for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra nær og fjern. Og her om dagen fikk jeg en melding i messenger som gjorde inntrykk på meg og som jeg ønsker å dele, etter godkjenning fra avsender.

Hei igjen. Jeg klarte ikke å vente med å begynne på boka di, er på vei inn i kapittel 5 nå. Boka er utrolig god, og jeg takker deg av hele mitt hjerte for at du er så åpen og dønn ærlig. Jeg opplever at du skriver fra hjertet, men din faglige tyngde rammer erfaringene inn og gjør det hele forståelig sett fra et teoretisk perspektiv. 

Jeg kjenner meg så altfor godt igjen, dessverre, det høye tempoet og stressreaksjonene til kroppen. Boka di kom flyvende inn på et meget treffende tidspunkt, da jeg for tiden er 60 % sykemeldt, nettopp pga negativt stress over tid.

Jeg gleder meg til fortsettelsen og skal helt klart bruke tipsene dine. Takk Hanne, bare det å lese om din reise hjelper.

Denne tilbakemeldingen traff meg veldig. Jeg tenker at hvis delingen av min reise, mine opplevelser og erfaringer, kan hjelpe noen- så er det verdt å skrive og gi ut en bok.

Jeg har som sagt fått mange tilbakemeldinger, og mange forteller meg at de er sykemeldte, har møtt veggen- eller nærmer seg den-, ikke vet hvordan de skal takle de travle hverdagene sine også videre. Dette er mennesker som jeg ikke ante hadde det slik. Jeg har så trua på at hvis vi alle slipper litt opp, åpner opp og viser at det ikke alltid er like enkelt eller greit, så legaliserer det  negative tanker og vanskelige følelser som flere har i sin hektiske hverdag.

Tusen takk for meldingen, "Trine 39".

Ønsker deg og alle andre en nydelig helg. Sola skal komme!!!

Stor klem fra Hanne