Jakten på cover

20.11.2020

I dag har jeg jaktet på cover-bilde sammen med min dyktige fotograf Emilie Tallakstad! Det var en veldig morsom og veldig kald fornøyelse. Smilet ble stivere og stivere jo lengre ut i shooten vi kom, he he. Men fy søren i dag tror jeg vi har klart å treffe blink. 

Jeg har tenkt at coveret skal ha et bilde der leser umiddelbart får en opplevelse av ro i sjela. Vi fotograferte derfor på fem ulike plasser der vi hadde elementer av skog, vann, fjell, hager og nydelig natur. Jeg gleder meg masse til bildene er ferdig redigert og jeg kan dele det med dere her på bloggen. Kanskje jeg trenger hjelp fra dere til å velge ut det som skal være på forsiden?

PS Bildet i dette innlegget er ikke fra dagens shoot, men er tatt av Emilie tidligere, og hører til et yogaprogram fra boka mi Sterk og fri!

Noen artige minner fra dagens fotoshoot:

-Satte meg i bilen på morgenen med cirka ti bukser / tightser og like mange overdeler samt tre jakker. Ja, for hva skal man egentlig ha på seg på forsiden av ei bok??

-I bilen oppdager jeg ei diger kvise i speilet når jeg har kommet halvveis. MEN er usikker om den syntes så godt ved siden av den røde, kalde nesa??

-Artig når smilet liksom setter seg fast i kulda. Er støl i smileapparatet nå.

Dette bokprosjektet kommer jeg til å huske for alltid. 

I dag tidlig var jeg i kontakt med en grafisk designer som muligens vil påta seg oppgaven med "ombrekking" av sider, bilder og cover. Jeg føler at ting bare legger seg veldig til rette nå i innspurten, og at jeg treffer på de riktige menneskene som jeg vil samarbeide med. En god flyt liksom. Dette blir jeg så glad av, og det er gøy å dele dette med dere en fredagskveld.

Her er tacoen akkurat fortært, rydding gjenstår før jeg skal ta en varm dusj, legge meg litt på yogamatta og puste, også ta tidlig kvelden etter det. Fotoshoot i fire timer utendørs (takk Marit for at vi fikk varme oss hos deg!!) tar på. Jeg har frysi masse i dag, og kjenner at jeg er sliten og trøtt. Deilig at det er fredag. Mannen har helgefri og greier, og vi skal bare kose oss.

Ønsker dere en super fredag. Lag dere en god helg.

Stor klem