Inspirasjon

24.10.2020

Status på bokprosjektet: Det har gått trått den siste tida.
 Jeg kan velge å skylde på dårlig tid og at ting har kommet i veien, men innerst inne vet jeg jo at det handler om prioriteringer. Jeg føler at det er vanskelig å sette seg ned en liten halvtime her og et kvarter der for å finne flyt i skrivingen. Jeg føler også at fokus på være på topp når jeg skal lese, redigere gammelt og skrive ny tekst. MEN alt i alt tror jeg at jeg bare trenger litt tid og fokus for å kunne sende det fra meg til andre redaktørgjennomgang. Er ikke langt fra målstreken nå. Så teit å ikke bare gjøre det, liksom! 

 Heldigvis kom lysten og inspirasjonen til meg denne uka. Forfatterprogrammet, som jeg følger ukentlig i spørretimer, intervjuet grunnleggeren av BoldBooks, der jeg har registrert boka mi og benyttet meg av den første redaktørgjennomgangen. Jeg ble så motivert til å prioritere manus og ikke minst ble jeg overbevist-nok en gang- (dette er litt av en prosess!!) om at denne boka trengs, og at den MÅ ut til folket!! En deilig følelse. Jeg har lovet meg selv at manus skal frem denne helgen, og at den skal prioriteres fremover. Lysten er der, og det er så deilig å kjenne på den gode følelsen av å være inspirert. La det vare, leeeeenge!

 Det er en ting jeg har tenkt på, og det er at jeg ønsker innspill til bokas innhold, er det noe jeg ikke har husket å ta med, eller er alt dekket? Jeg vil gjerne forsikre meg om at jeg har tenkt på alt, og det ved å snakke direkte med målgruppa.
Er det noen som kunne tenke seg å bidra litt i siste skrive-innspurt?

Kan det være at netopp DU er i målgruppa for boken min Sterk&Fri?

 For å finne ut det, må noen av punktene nedenfor være gjenkjennbart for deg:

-Har du et høyt tempo i hverdagen din (og tenker at det skal bli godt å slappe av litt... i helgen, i ferien, når barna blir større... osv)?
-Kjenner du deg av og til sliten? At du har masse energi den ene dagen for deretter å være helt tom den neste?
-Har du mange tanker som kverner rundt når du egentlig vil slappe av? Tanker som bekymrer eller stresser deg?
-Føler du deg noen ganger overveldet av alt du skal rekke i løpet av en dag?
-Har du problemer med å sovne om kvelden, eller våkner du midt på natten uten å få sove?
-Kjenner du deg sint, irritabel, sliten, rastløs, glemsk...?
-Er du omgitt av idioter?
-Har du en Apekatt som aldri tier stille og som stadig lager støy og ugang? 
-Synes du det er vanskelig å ha det stille, og bare «skulle være»- helt uten planer?
 
Hvis du kjente deg igjen i noen av punktene, kan det bety at du har en stresset hverdag. Kanskje har du et eller flere barn, en krevende jobb, hus og hage. Det er mye som skal holdes orden på, samtidig som en skal ta vare på seg selv. 
 
Sterk&Fri er boken jeg selv lette etter da jeg smalt i veggen for noen år tilbake og ble sykmeldt. Jeg ønsket å lese om andre som hadde opplevd det samme, noen som kunne gi gode råd og skape et håp om at jeg skulle komme meg opp på beina igjen. Sterk&Fri handler om min personlige historie samtidig som den tar for seg fag, forskning og ulike verktøy og øvelser man kan gjøre for å håndtere stress. 

Synes du det høres interessant ut, og kan tenke deg å kvalitetssikre innholdet ved å svare på noen enkle spørsmål? Jeg har laget en lukket gruppe på facebook som jeg gjerne vil ha deg med i. Ta kontakt med meg i messenger hvis dette virker spennende. Å være med er helt uforpliktende, og du kan når som helst forlate gruppa. 

 Håper jeg hører fra deg!
Klem, H