Innkjøring i barnehage

21.04.2021

Mari er snart to år, og det er på høy tid å få lov å begynne i barnehage! Hun synes nemlig det er kjempegøy å leke med noen andre enn bare mamma eller pappa. Korona har jo gjort det litt vrient å treffe folk- både for barn og voksne. Så da vi forrige uke startet med litt innkjøring syntes Mari det var helt topp!

Vi kommer derfra nå, Mari og jeg. Førstnevnte sovnet i vognen i det vi kom opp i gårdsplassen hjemme. Hun har hatt en kjempedag i barnehagen og lekt, lest, laget bilde og spist. Det virker ikke som det skal bli spesielt vanskelig å levere henne i barnehagen heller, for allerede nå tar hun hånden til de voksne og tar dem med seg rundt. Det er veldig deilig å se at hun har det så morsomt der og at hun allerede er så trygg, og det skal nok bli litt greit for oss voksne også å gjøre litt annet enn å bygge lego, legge puslespill og leke hver eneste formiddag hjemme, he he!!

Jeg tror ikke at voksne klarer å erstatte barns lek! Det er så gøy å se hvordan unger så lett finner leken- både side om side men også samspillet de har med hverandre. Trenger liksom ikke å kjenne hverandre fra før en gang, det er bare å sette i gang og leke. Sånn skulle vi voksne hatt mer av også, eller hva:) 

Nei, dette blir veldig veldig bra!! Vi gleder oss, Svarstad barnehage! :)

Fra Mari & mamma`n