Hvordan går det med treninga?

11.10.2020
Joa, jeg er i full gang, men det er dog ikke de tyngste og mest gjennomtenkte øktene for tida. Som en seriøs idrettsutøver periodiserer hver treningsøkt for å få den optimale fremgangen, periodiserer jeg treningen etter livet. Alt går etter lyst og dagsform. Jeg føler ikke at jeg har fått tilbake motivasjonen til å trene tunge styrkeøkter eller harde intervaller slik jeg drev med før siste svangerskap. Øktene mine består derfor av lettere styrke med flere repetisjoner for tiden, gjerne superset. Ellers har jeg løpt endel de siste ukene, mest rolig langkjøring, og favorittstedet mitt er uten tvil Holemyra💜 

Yoga er også min daglige feel-good-greie, og er en salig blanding av holistisk, medisinsk og yin.
Jeg gjør akkurat det jeg føler for og har ingen store mål med trening og aktivitet annet enn å ha det bra, få overskudd og energi. Og ikke minst for å overleve. Uten trening, frisk luft og bevegelse i en eller annen form hadde jeg garantert klikka. 
Med en ettåring blir det selvsagt endel trilling! Er det noe jeg kommer til å savne når hun blir større, så er det det. I dag har vi trillet tur og hilst på kuene som beiter i nærheten. Vet ikke hvem som syntes det var mest spennende, Mari eller kua. De fulgte oss i hvert fall så langt de kunne på andre siden av gjerdet. Herlig.
Snille mamma kom til meg og passer Mari en god time i formiddag, og da gikk turen til Kick Svarstad for litt alenetid. Det ble noen øvelser for hele kroppen, mest egen kroppsvekt som belastning i dag. Etter det var det bare å komme seg hjem og nyte favorittmaten- nemlig fiskeboller i hvit saus. Det har vært min yndlingsrett siden jeg var liten. Mari er også veldig glad i det.
Alt i alt har dette vært en superfin søndag med utetid, et koselig besøk av Kristin, litt alenetid i sofaen med mokkabønner, bok og kaffe og herlige unger💜 
Nå er det leggetid her i huset. Jeg er som vanlig optimistisk og både satser og håper på en god natts søvn. Og for dere som virkelig kan sove hele natta: Kos dere og vær takknemlige for det:)

 Nattaklem fra meg