Hverdagsdating

08.02.2022

Jeg tror alle er enige i at hverdagene er travle. Noen uker flyr så fort at det bare føles som at mandager og fredager suser forbi i en evig dans. Det er møter, jobb, trening, aktiviteter med barna... men hva med romantikken? Hvordan skal man holde liv i den når alt snurrer fort rundt og man nesten ikke ses?

Løsningen vår er: Felles kalender!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få meg digital kalender. Jeg som har filofaks i papirform (elsker den!!), alltid har skrevet handlelister på post it lapper og alt jeg skal huske i en kladdebok. Så traff jeg Emil Mong, som er hundre prosent teknisk og digital. Jeg har lært en del av det, men holder hardt på filofaksen min!

Vel, det jeg vil ha fram med denne posten, er at en digital kalender faktisk kan være ganske romantisk. Som når vi ikke har sett hverandre på en stund (#Turnuslivet #småbarnslivet) og det tikker inn en ny avtale i kalenderen "Date i morgen". Det er faktisk utrolig koselig.

Så lite vi ser hverandre for tiden, er systematiske, godt planlagte dater veldig hyggelige! Vi drar  sjelden ut på noe, men en date for oss kan være en filmkveld med hjemmelaget pizza- planlagt en uke eller to i forveien. Det er fint det og!

I går tok vi en mandagsdate på formiddagen. Det er liksom ikke så masse som skal til, det gjelder å bare ha satt av tida slik at ukene ikke bare flyr og parforholdet går i glemmeboka. Vi leverte Mari i barnehagen, gikk en tur i sola, dusja og kjørte til Larvik. Der ble det lunch på digge Hungry Heart kafe! Tone var på jobb, blid og glad som alltid, det var masse sunn mat og god drikke å velge mellom, og vi nøt lunsjen på nabobordet til Johann Olav Koss (Ok, en ikke-viktig detalj, men ville bare ta det med:)). Etter lunchen handla vi med oss masse spennende ting fra kafeen før vi avslutta date`n med noen ærend, handlet og dro hjem. En superfin dag!

Avsluttet mandagen med fjerde kurskveld med Klassisk Hatha Yoga på Klokkergården forresten- så dagen ble heeelt perfekt!

Nå sitter jeg her og blogger og hoster som en gammel storrøyker. Forkjølelsen har kommet i hus, men testene er negative hver gang. Det er nesten blitt sånn at man venter litt på Herr Omikron siden så mange rundt oss har det. Likevel har jeg ikke så veldig lyst på korona, kjenner jeg.

Nå er det straks henting i barnehagen og litt lek og moro før middag. Mari liker "løpe fort", så jeg ser for meg en del runder rundt i huset og noen tusen skritt til på klokka:)

Ønsker dere alle en fin- og litt romantisk- uke.

Hvordan gjør dere andre travle småbarnsforeldre der ute det mon tro?


Klem fra meg